K-Link International Sdn Bhd (49646-H) (AJL931316) - www.k-link.com

Recommended Brokers


Sponsored Post

peel

Active Member
Joined
Oct 5, 2010
Messages
1,536
Reaction score
33
Points
30
Dah lama sepi tread ni...tgk tarikh dah 2 thn.....tuan puyer dh join sykt lain ke.......

2 minggu lps ada org dr syt K-Link buat promosi kat area umah aku.....nampa mcm menarik.....tp nak maintain yg susah tu.......
 

mick2030

Active Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
1,608
Reaction score
14
Points
25
Mak mentua aku pun baru join k-link ni. Esok nak g stokis bli barang sket...
 

adioz88

Super Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
6,656
Reaction score
10
Points
65
lama dah thread ni tenggelam. dulu rajin orang dok promote.
 

onewafer

Legendary Member
Joined
Feb 5, 2014
Messages
10,549
Reaction score
249
Points
123
jom la kita beramai2 bergabung...anda akan mendapat kesihatan yg baik disamping menjana pendapatan...

jika ditanya sesetengah orang..antara kesihatan dengan kewangan yg mana lebih penting? rata-rata org akan menjawab kesihatan..tapi dgn k-link anda akan mendapat kedua-duanya sekali..kesihatan dan kewangan..

Jika ditanya lg...andakah anda berani mengatakan yg anda betul2 100% sihat? semua org tidak pasti..adakah dia betul2 100% sihat..

Pada tahun 1948, dalam Persidangan Kesihatan Sedunia kali pertama anjuran Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), kesemua 54 orang wakil negara sebulat suara menerima usul bahawa 'kesihatan' bermakna sihat daripada aspek fizikal, mental dan sosial, dan bukan sekadar terbebas daripada penyakit, kecacatan dan kecederaan sahaja.

so, kesimpulanya...kalo badan sihat tapi poket nipis...tu dikira tak sihat...kalo poket tebal badan xsihat pon xkira sihat...:D
lama tt amtrader menghilang.

biar saya tolong up kan...
 

onewafer

Legendary Member
Joined
Feb 5, 2014
Messages
10,549
Reaction score
249
Points
123
xbole main belasah je bro...kalo biz tu short term(xbertahan lama)..penat je la kita usaha selama ni..kena pilih yg bole buat biz lama...susah n penat dulu...senang kemudian..paling lama susah pon dlm 3 thn..kalo kita makan gaji dah 3thn belom tentu income cecah puluhan ribu...tapi dgn k-link impian anda pasti menjadi kenyataan..:D:)


tuan armtrader, anda didapati telah lebih 3tahun bikin ini k-link
bisnes. boleh tolong share kepada downline-downline ni sekalian?

kejayaan sekarang & keperihan dimasa nan silam...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register