K-Link International Sdn Bhd (49646-H) (AJL931316) - www.k-link.com

Recommended Brokers


@rmtrader

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2007
Messages
757
Reaction score
2
Points
15
Assalamualaikum...

Peluang Perniagaan

K-LINK INTERNATIONAL SDN. BHD. memulakan operasinya pada tahun 2000 dengan modal berbayar sebanyak RM2 juta. Syarikat kami bermula dengan agak sederhana iaitu dengan menawarkan hanya beberapa produk sahaja kepada pengguna. Walaupun begitu, operasi K-Link International berjalan lancar dengan memberikan fokus pada produk yang bermutu dan berkualiti. Ianya ternyata membawa rahmat. Sejak dari hari pertama lagi, Syarikat kami mendapat sambutan yang menggalakkan daripada para pengguna.

Kini K-Link telah berada di 52 buah negara...

Apakah Impian Anda?

* Pendapatan tambahan!
* Rumah dan kereta impian!
* Gaya hidup hebat!
* Melancong seluruh dunia!
* Sihat, hidup senang dan bahagia!
* Pendidikan anak-anak terjaga!
* Kebebasan kewangan!
* Kebebasan masa!

K-LINK International akan membuatkan impian anda menjadi kenyataan.

Adakah anda rasa anda berkelengkapan untuk menghadapi dunia yang penuh dengan saingan?

* Kelayakan pendidikan yang cukup?
* Pengalaman dan kemahiran yang cukup?
* Modal yang cukup?
* Latar belakang yang kukuh?
* Kecekapan yang diperlukan?

Jika tidak...

* Bagaimana anda hendak bersaing ?
* Bagaimana anda hendak berjaya ?

Adakah impian anda telah menjadi kenyataan?
Anda ingin mengubah keadaan anda?
Ingin memberi peluang kepada diri anda?

4 Pilihan dalam Kehidupan

1. Bekerja
* Melaburkan banyak masa dan tenaga (Bertungkus lumus)
* Peluang untuk berkembang adalah terhad

2. Kumpulan Pejabat
* Bekerja dari 9.00 pagi hingga 5.00 petang
* Pendapatan biasa dan gaya hidup sederhana
* Nasib ditentukan oleh majikan
* Pendapatan tetap dan kenaikan gaji yang terhad
3. Peniaga Tradisional
* Memerlukan empat faktor: Modal, Kebolehan, Pengalaman, Diri sendiri
* Pelaburan besar dalam kewangan dan masa, tiada jaminan kejayaan
* Tidak boleh gagal

4. Jualan Langsung Dinamik
* Dengan melaburkan masa anda, anda boleh meningkatkan pendapatan anda
* Lebih besar anda berjaya, lebih banyak kebebasan anda boleh menikmati
* Membangunkan perniagaan anda dan perhubungan
* Menikmati kejayaan

Tahniah! Anda Telah Membuat Pilihan yang Bijak!

K-LINK International akan bertanggungjawab dalam hal modal, produk-produk, pentadbiran, perbelanjaan, latihan dan risiko.

Anda hanya perlu melaburkan masa dan komitmen.

Keuntungan dikongsi bersama.

Keunikan Jualan Langsung

* Jualan berglobal sehingga US$97 bilion.
* 46 juta orang dalam dunia terlibat dalam Jualan Langsung.
* Jualan Langsung terbukti manjadi perniagaan global sejak 60 tahun yang lalu.
* Ahli ekonomi meramalkan bahawa Jualan Langsung akan menjadi haluan utama bagi pemasaran pada abad ke-21 ini.

Mengapa Jualan Langsung diterima oleh Orang Ramai?

* Perniagaan tersendiri
* Masa depan anda terletak pada diri sendiri
* Kejayaan peribadi
* Pendapatan yang tiada had
* Perniagaan yang boleh diwaris
* Capai impian anda dengan lebih awal
* Modal kecil Pulangan besar
* Tiada risiko dalam pelaburan
* Uruskan masa anda tersendiri

Untuk maklumat lanjut sila lawati www.k-link.com

dengan adanya K-System anda PASTI berjaya...

bagi yang berminat bolehlah menghubungi 018-2631777 (AMRAN)
atau email [email protected]...

WE TURN FROM ZERO TO HERO
 
Sponsored Post

@rmtrader

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2007
Messages
757
Reaction score
2
Points
15
Products

K-LIQUID CHLOROPHYLL
K-Liquid Chlorophyll diekstrak dari alfalfa yang terkenal dengan kandungan khasiatnya yang tinggi. Alfalfa juga dikenali sebagai “bapa kepada makanan” dalam bahasa Arab kerana unsur-unsur penyembuhannya yang kuat dan mempunyai bahan semulajadi untuk membersih, menyubur dan menguatkan tubuh badan.

http://www.k-link.com/images/products/product/k_liquid_chlorophyll.jpg

RIDDANCE

Riddance digunakan untuk membuang toksin daripada organ dalaman dan sistem penghadaman, disamping menapis dan membersihkan sistem aliran darah dalam badan.

http://www.k-link.com/images/products/product/riddance.jpg

K-OmegaSqua

K-OmegaSqua merupakan suplemen yang dapat memberikan khasiat pada jantung, saluran darah, kulit dan otak kita kerana ianya membantu menggalakkan peredaran darah, mengurangkan pembentukan lemak, meningkatkan tahap oksigen sel dan bertindak sebagai anti-oksida.

http://www.k-link.com/images/products/product/k_omega_squa.jpg
 

@rmtrader

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2007
Messages
757
Reaction score
2
Points
15
Kesihatan Keseluruhan


PEMBERSIHAN Mengeluarkan segala toksin bahaya untuk menjadikan tubuh sentiasa bersih dan sihat selalu.
PENGIMBANGAN Memastikan zat makanan yang seimbang dan mencukupi untuk tubuh badan.
PENGAKTIFAN Memastikan zat makanan yang seimbang bagi membolehkan sel-sel tubuh menjadi normal.
PERTAHANAN Proses penggalakan dan pembersihan diulangi selama 6 bulan akan menjadikan tubuh kita sihat dan kuat.



6 Faktor utama yang mempengaruhi kesihatan- UDARA, AIR, MAKANAN & MINUMAN, TIDUR, SENAMAN, EMOSI
 

@rmtrader

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2007
Messages
757
Reaction score
2
Points
15
Peluang Perniagaan - Pelan A


Keunikan Pelan Pemasaran K-LINK International

1. Pembayaran sebanyak 74% daripada nilai Markah Bonus (BV)
2. Kenaikan pangkat yang mudah
3. Kuota yang rendah (pengurangan kuota mengikut pangkat)
4. Bonus kepimpinan dinikmati sehingga 27 generasi (mengikut sistem mampatan)
5. Sistem akumulatif (tiada had masa)
6. Tiada penurunan pangkat
7. Pembahagian keuntungan kepada semua generasi ( tiada percanggahan di kalangan usahawan)
8. Tiada tekanan
9. Sistem pembahagian keuntungan global
10. Perniagaan yang boleh diwarisi

Pelan Pemasaran "A" K-LINK 11 Insentif Istimewa

1.Untung Runcit ±20%
2.Bonus Pembangunan 28%
3.Bonus Kepimpinan 30%
4.Tabung S.R.E.D. 3%
5.Tabung Crown 1%
6.Tabung Crown Ambassador 2%
7.Tabung Senior Crown Ambassador 1%
8.Tabung Royal Crown Ambassador 1%
9.Tabung Kereta / Rumah 3%
10.Bonus Tahunan 3%
11.Insentif Pelancongan 2%

Ringkasan 11 Insentif yang Istimewa (74%)

http://www.k-link.com/images/business/lucrative_incentives_sum_bm.gif
 

@rmtrader

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2007
Messages
757
Reaction score
2
Points
15
Peluang Perniagaan - Pelan B


Bahagian Kedua dari Pelan Pemasaran Ganjaran Dua Kali Ganda

Untuk menikmati Pelan Pemasaran "B", usahawan perlu menekalkan Jualan Peribadi sebanyak 400 BV atau lebih semasa berada di dalam Pelan Pemasaran A. Daripada jumlah ≥ 400 BV, hanya 200 BV akan dipindahkan secara automatik ke dalam Pelan Pemasaran "B". Perkongsian Bonus diedarkan ke dalam EMPAT (4) kategori seperti berikut.

1. Tabung Dinamik 9%*

Kelayakan dan pengiraan markah untuk memdapat perkongsian tabung ini adalah seperti berikut:

1. Menaja tiga (3) orang "downline" terus dengan Jualan Bulanan Peribadi sebanyak 200 BV tiap-tiap orang, yang dianggap sebagai SATU (1) markah kelayakan.
2. Menaja sekurang-kurang lima (5) orang "downline" terus dengan Jualan Bulanan Peribadi sebanyak 200 BV tiap-tiap orang, yang dianggap sebagai DUA (2) markah kelayakan.

Gambarajah di bawah menunjukkan kelayakan untuk Tabung Dinamik:

http://www.k-link.com/images/business/dynamic_fund_bm.gif

2. Bonus Infiniti 20%

1. Jualan daripada 200 BV oleh "downline" terus yang pertama dalam Pelan Pemasaran "B" digunakan sebagai kelayakan secara automatik untuk "upline". Ia ditunjukkan dengan huruf "L" di dalam gambarajah di bawah.
2. Anda akan berkongsi sebanyak 20% daripada 200 BV jualan "downline" anda yang kedua sehingga kelima atau lebih. Cara ini akan menggalakkan "upline" untuk menolong "downline" mereka membuat penajaan.
3. Oleh kerana ada pemindahan bonus bagi setiep usahawan, anda boleh berkongsikan bonus ini dengan tiada had. Cara in akan menunjukkan pendapatan yang lebih, dalam masa yang sama jualan meningkat untuk para usahawan.

Gambarajah di bawah menunjukkan secara ringkas butir-butir bonus:

http://www.k-link.com/images/business/infinity_bonus_bm.gif

3. Perkongsian Bonus 28% Peringkat Uni

http://www.k-link.com/images/business/business_value_bm.gif

Syarat-syarat:

1. Mesti mancapai Jualan Peribadi sebanyak 400 BV atau lebih dalam Pelan Pemasaran "A".
2. Mesti mengekalkan sebanyak 5 orang "downline" terus barisan yang berlainan dengan setiap orang mengekalkan 400 BV atau lebih setiap bulan. Pencapaian ini membenarkan usahawan menikmati 9 perinkat bonus daripada Business Value.
3. Secara automatik 200 BV daripada 400 BV dalam Pelan Pemasaran "A" akan dipindahkan kepada Pelan Pemasaran "B".

Kelayakan:
Mesti mengekalkan Business Value bulanan sepertimana ditunjukkan di dalam Pelan Pemasaran.


Rangkaian Pendapatan Berganda



dan byk lg...untuk maklumat lanjut sili hubungi 018-2632777 (AMRAN) atau Email- [email protected]
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,755
Reaction score
188
Points
123
K-Link ni slalu kat berita..
dier xde plan binari kan??
stokis ade byk kat KL??
 

internetbizjunior

Active Member
Joined
Jan 3, 2009
Messages
1,986
Reaction score
10
Points
25
x silap saya arituh K-Link msk tv3 kan?
K-Link ade buat projek kt indon kan??
 

ayien

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2006
Messages
420
Reaction score
1
Points
15
aku pun ahli tidor k-link..hehehehe
 

@rmtrader

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2007
Messages
757
Reaction score
2
Points
15
xde yg minat ke?

- modal hanya RM90..
yg lain bermodalkan air liur je...

-melalui K-System..anda hanya perlu:-
1. maintain 400BV
2. sponsor 3 org shj...
3. attend meeting 2x seminggu
4. Duplikasi...

Pangkat tidak akan jatuh...bahkan akan semakin meningkat...
Susah dahulu senang kemudian..hanya fokus utk 2 thn shj...



Berminat untuk menyertai & pertanyaan sila hubungi:
018-2631777 (Amran)

Email - [email protected]
 
Sponsored Post
Top
Log in Register