BTC USD 19,215.2 Gold USD 1,667.98
Time now: Jun 1, 12:00 AM

K.E.Y..kuchi- HASIL ZINA ANDA DGN TASNEEM SEDANG MEMBESAR-SILA BERTANGGUNGJAWAB!

Status
Not open for further replies.

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Aku dapat maklumat sahih yang K.E.Y..kuchi telah melakukan zina dengan seseorang sebanyak 2 kali dan kini budak perempaun itu telah disahkan mengandung 3 bulan.

Aku sedang usaha memujuk supaya kandungan tidak dibuang dan sedang merancang untuk mencari K.E.Y..kuchi.

So kalau K.E.Y..kuchi baca tread ini atau ada kawan baik K.E.Y..kuchi baca sila minta dia jumpa aku dan budak perempuan nie untuk selesaikan masalah ini dengan cepat.

Seminggu dari sekarang sila tampil ke depan atau kami pergi jumpa orang tua anda.

:mad::mad::mad::mad:
 
Last edited:
Sponsored Post

lilbee

Active+ Member
Messages
4,801
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
wei..betul ke ni?

bukan dia kapel dengan neem ke?
 

Firma

Super Active Member
Messages
5,310
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
nasi da jadi bubur......

walaupun da jadi begini, seorang lelaki harus bertanggung jawab....
 

danzaimar

Legendary Member
gem
Messages
11,505
Joined
Oct 29, 2008
Messages
11,505
Reaction score
46
Points
120
ehh..ni series ke eboss???tak silap aku, die ni CGrian kan??siap ader couple ngan CGrian gak kan??
 

xusnitaf

Fun Poster
Messages
209
Joined
Mar 29, 2010
Messages
209
Reaction score
0
Points
10
wah, ni kes budak forum ni ke??
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
wei..betul ke ni?

bukan dia kapel dengan neem ke?

tak kisah la kapel ngan sapa pun...janji ada anak dara orang tengah usung baka dalam perut :mad::mad::mad:
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
ehh..ni series ke eboss???tak silap aku, die ni CGrian kan??siap ader couple ngan CGrian gak kan??

ada nampak mcm aku memain ke?
 

lilbee

Active+ Member
Messages
4,801
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
tak kisah la kapel ngan sapa pun...janji ada anak dara orang tengah usung baka dalam perut :mad::mad::mad:

xde la..means kalo dia kapel dgn neem maybe senang kot nak carik..

kot2 neem tau..
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register