JWed Reward Club - www.f24u.com

CG Sponsors




egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
Salam semua CGrian...

Saya mahu menjemput anda menyertai JWed Reward Club yang baru di lancarkan pada 23 Januari 2010. Membership fee RM500, dan terus layak pakej percutian PERCUMA 2 hari 1 malam di Mermaid Inn Beach Resort, Cherating, Kuantan.

Anda digalakkan untuk menjemput rakan2 anda menyertai JRC, yang mana insentif RM100 akan diberikan bagi setiap rakan yang anda jemput. Anda digalakkan menjemput 10 ahli baru dan akan menerima insentif RM1000, seterusnya layak pakej melancung 4 hari 3 malam bernilai RM1500-RM1800 ke mana2 destinasi di luar Negara PERCUMA. Penyertaan 10 orang ahli baru yang anda perkenalkan ini adalah syarat wajib sebelum anda layak menikmati insentif menarik yang lain secara PERCUMA.

Seterusnya anda layak sebagai Pemegang saham syarikat sdn. bhd secara PERCUMA, anda akan diberi taklimat lengkap tentang faedah sebagai pemegang saham di Seminar Pembangunan Usahawan yang di adakan selama 1 hari secara PERCUMA.

Faedah seterusnya anda layak pakej perkahwinan PERCUMA bernilai RM30,000-RM50,000. Wedding planner adalah Datuk Shah Reza dan Din Wahab. Majlis perkahwinan ditaja sepenuhnya, tuan rumah hanya perlu menjemput tetamu sahaja untuk hadir dan pakej ini boleh digunakan oleh anda atau anak anda, atau anda boleh taja perkahwinan ahli keluarga anda. Anda juga layak pakej berbulan madu ke Eropah PERCUMA dan wang poket berbulan madu juga akan diberikan kepada anda!!!

Rebutlah peluang keemasan ini kerana pelbagai faedah yang anda perolehi bersama JWed Reward Club dengan hanya modal sebanyak RM500.

DAFTAR SEKARANG!

Jika anda berminat untuk mendapatkan keterangan lanjut atau ingin
mendaftar sebagai ahli JWED Reward Club ini, sila hubungi:
1. Telefon: 017-9036576 Lukman Shamsuddin
2. Email: [email protected]
3. Yahoo Messenger: e.gold2u

Pioneer dicari diseluruh Malaysia...
 
Sponsored Post

AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
wah aku tgh planning nak kawin ni....kalau bro ada flyers senang saya nak tabur kat ganu ni...ada flyers x? management ada flyers?
 

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
wah aku tgh planning nak kawin ni....kalau bro ada flyers senang saya nak tabur kat ganu ni...ada flyers x? management ada flyers?
kita ni senasib ar bro...huhu..:)
flyers tu boleh buat bro...nnt aku ckp kat pihak atasan...
ape2hal bgtahu jek...nnt aku direct call diorg trs...
nak template untuk landing page pun boleh...
benda ni mmg baru sgt lagi...kalu search kat tenet pun x byk jumpa...x caye cbe tanye pakcik Google...heheh
 

AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
kita ni senasib ar bro...huhu..:)
flyers tu boleh buat bro...nnt aku ckp kat pihak atasan...
ape2hal bgtahu jek...nnt aku direct call diorg trs...
nak template untuk landing page pun boleh...
benda ni mmg baru sgt lagi...kalu search kat tenet pun x byk jumpa...x caye cbe tanye pakcik Google...heheh
ok cuba tanya pihak atasan ya..pstu PM saya..sbb kdg2 tertinggal dah thread ni...template utk landing page ada ke? tgk ckit nak usya2 tq:)cgrock:)cgrock
 

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
ok...landing page dah siap...terus boleh download ebook kat sana...
klik jek kat banner di bawah ni...



Thanks...
 

Gen2

Active Member
Joined
Sep 21, 2008
Messages
1,319
Reaction score
0
Points
20
ADOIII..~X(~X(~X(
ada lagi orang nak promosi siJAI LAHANAT Punya BIZ..
Bro..Mermaid IN tu dibeli dari Hasil DUIT AHLI2 JNSSB
yang dah kena kapur dek JAI dulu..
Atas LESEN apa dia buat BIZ baru ni..
Pernah Tanya Si JAI ka..
Pernah dia PEDULI ka Nasib ahli2 JNSSb yg merana..
Lu kalu nak buat biz ni buat Offline..
sebab Offline org tak kenal Jai..
Dalam CG ni Ramai Mangsa Jai..
termasuk wa..
jadi..mana2 BIZ yg Jai cuba nak Buat..
Wa akn nasihatkan Rakan2 wa di CG JGN TERJEBAK..
FULLSTOP..:(scam

 
Sponsored Post
Top
Log in Register