JV Partner Projek Serai Kampung

CG Sponsors




zaireen

Active Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
1,028
Reaction score
7
Points
25
Salam semua,

Terlebih dahulu aku nak minta maaf sekiranya thread nie tersalah section.. taktau kat mana nak letak thread ni.. rasanya dah betul dah kot.. :p

Ok, tujuan aku buka thread ni adalah untuk menawarkan kepada sesiapa yang nak join projek serai secara JV..

Aku dapat tanah (sewa) dalam 15 ekar kat area rawang.. aku plan nak tanam serai dalam 5 ekar je.. so, ada lebih lagi 10 ekar tu taktau nak buat apa..

Jadi aku open kepada sesiapa yang berminat nak JV biz ni ngan aku untuk tanah 10 ekar tu.. JV 2 tahun.. JV partner hanya bagi modal jer dan semuanya aku akan uruskan..

Kalau berminat aku akan send doc yang berkaitan spt cashflow & JV agreement.. JV agreement akan dimati setem.. :D

Penambahan Info: Tuan tanah bagi lagi ekstra 15 ekar untuk digunakan. Jadi total ada 30 ekar.. aku open sesiapa yang nak join projek nie untuk 25 ekar sahaja. Gambar Tapak ada kat page 2.. alamat projek di Sungai Buaya, Rawang :D
 
Last edited:
Sponsored Post

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
Salam semua,

Terlebih dahulu aku nak minta maaf sekiranya thread nie tersalah section.. taktau kat mana nak letak thread ni.. rasanya dah betul dah kot.. :p

Ok, tujuan aku buka thread ni adalah untuk menawarkan kepada sesiapa jua yang nak join projek serai dengan aku secara JV..

Aku dapat tanah (sewa) dalam 15 ekar kat area rawang.. aku plan nak tanam serai dalam 5 ekar je.. so, ada lebih lagi 10 ekar tu taktau nak buat apa..

Jadi aku open kepada sesiapa yang berminat nak JV biz ni ngan aku untuk tanah 10 ekar tu.. JV 2 tahun.. JV partner hanya bagi modal jer dan tak perlu buat apa2 lepas tu sebab semuanya aku akan uruskan..

Kalau berminat aku akan send doc yang berkaitan spt cashflow & JV agreement.. JV agreement tu plak akan dimati setem di LHDN.. :D
kalo xnk meh le sewa kat aku..
kikiki..
 

zaireen

Active Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
1,028
Reaction score
7
Points
25
kalo xnk meh le sewa kat aku..
kikiki..
hehehe.. tanah tu pun susah nak dapat woo.. sesetengah orang ada duit, tanah takde.. sesetengah orang tanah ada, modal takde.. dah alang2 dapat sewa ngan orang tu, rasanya taknak lepas kat sapa2 tanah tu melainkan JV ngan aku untuk projek nie... sori.. hehehehe.. :p
 

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
hehehe.. tanah tu pun susah nak dapat woo.. sesetengah orang ada duit, tanah takde.. sesetengah orang tanah ada, modal takde.. dah alang2 dapat sewa ngan orang tu, rasanya taknak lepas kat sapa2 tanah tu melainkan JV ngan aku untuk projek nie... sori.. hehehehe.. :p
kalau ader tanah dalam 200-500 ekar pm aku yek..
aku kasi borong..
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
40
nanti kau tanyakan member aku...
hari tu ada gak dia nak cari tanah nak wat serai tapi kat hulu langat...
 

benihserai

Freshie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
benih serai untuk dijual

Salam semua,

Terlebih dahulu aku nak minta maaf sekiranya thread nie tersalah section.. taktau kat mana nak letak thread ni.. rasanya dah betul dah kot.. :p

Ok, tujuan aku buka thread ni adalah untuk menawarkan kepada sesiapa jua yang nak join projek serai dengan aku secara JV..

Aku dapat tanah (sewa) dalam 15 ekar kat area rawang.. aku plan nak tanam serai dalam 5 ekar je.. so, ada lebih lagi 10 ekar tu taktau nak buat apa..

Jadi aku open kepada sesiapa yang berminat nak JV biz ni ngan aku untuk tanah 10 ekar tu.. JV 2 tahun.. JV partner hanya bagi modal jer dan tak perlu buat apa2 lepas tu sebab semuanya aku akan uruskan..

Kalau berminat aku akan send doc yang berkaitan spt cashflow & JV agreement.. JV agreement tu plak akan dimati setem di LHDN.. :D

nak tanam serai??
dah tanam ker belum?dah dapat benih?


saya ada supply benih serai..
benih ni telah siap dihormon
harga benih ialah RM 1700 = 21 600 batang

kl berminat leh la contact saya
emelkan order ker [email protected]
atau
call aje 013 9055 678-muni
 
Last edited:

zaireen

Active Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
1,028
Reaction score
7
Points
25
nak tanam serai??
dah tanam ker belum?dah dapat benih?


saya ada supply benih serai..
benih ni telah siap dihormon
harga benih ialah RM 1700 = 21 600 batang

kl berminat leh la contact saya
emelkan order ker [email protected]
atau
call aje 012 9292 766-muni
terima kasih kerana singgah di sini.. semuanya saya dah ada dah.. terima kasih atas tawaran saudara/saudari.. mungkin kita boleh deal di lain hari.. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register