JV Dinar Restu + Cert + Resit | Round ke-6 Diskaun RM15 - 5 ORANG SHJ

CG Sponsors




adela1183

Active+ Member
Joined
Apr 14, 2006
Messages
2,723
Reaction score
32
Points
30
Assalamualaikum WBT

Saya buka tawaran kepada rakan2 CGrian semua untuk memiliki Dinar Restu dengan harga murah dengan menyertai JV Dinar bersama saya.





Kelebihan menyertai program JV ini:
1. Anda dapat membeli Dinar Restu dengan harga lebih murah.
2. Anda berpeluang menjadi Reseller. Diskaun pembelian bukan sekadar dinar sahaja.
Ia termasuk produk2 lain yg akan ditawarkan dari semasa ke semasa.

Senarai JV (6th Round):
1.
2.
3.
4.
5.

Kini lebih pantas dari biasa, hanya 5 orang sahaja diperlukan.

Update : 16 Januari 2010 @ 3.00pg.
Status : Open.
Cepat penuh, cepat tutup!

Maklumat akaun:

1641 5552 4372


1423 0061 4485 21


1401 4020 7803 31


Nama: Mohd Firdaus Mohd Suhani | Tel.: 014.726.84.81 | Emel: hijrahgold[a]gmail.com

Perhatian!
1. Ini bukan skim cepat kaya, tapi hanya program untuk mendapatkan diskaun pembelian sahaja.
2. Tiada deposit atau yuran diambil dari peserta.
3. Pembayaran mesti dibuat dalam masa tempoh 24jam sama ada pos atau COD. Sekiranya tiada pembayaran dibuat, peluang akan dibuka kepada peserta lain yg berminat.
Harap maklum.


 
Last edited:
Sponsored Post

adela1183

Active+ Member
Joined
Apr 14, 2006
Messages
2,723
Reaction score
32
Points
30
Senarai Pembeli JV dari CG :

1. cikpyan - Pos KL(1st round - 1pcs) | Rating
2. cikpyan - Pos KL(2nd round - 1pcs) | Rating
3. vun - COD my house P9(2nd round - 1pcs)
4. amirul28 - COD Mydin Putrajaya(3rd round - 1pcs) | Rating
5. eligator - (3rd round - 1pcs)
6. pyeshinoda - COD Alamanda (3rd round - 1pcs)| Rating
7. remedy - COD Cyberjaya (3rd round - 1pc)
8. fareastz - Pos (4th round - 1pc)
9. donat88 - Pos (4th round - 2pcs)
10.eligator - Pos (4th round - 1pc)
11.seloq - COD (4th round - 1pc)
12.pyeshinoda - COD (4th round - 1pc)
13.shift - Pos (4th round - 1pc)
14.devcore - COD (5th round - 1pc)
15.donat88 - Pos (5th round - 1pc)
16.jedi_master - Pos (5th round - 5pcs)


Testimonial :

Salam...

Alhamdulillah tadi saya deal COD dengan TT kat presint 15 (hehe sori TT sebab lama menunggu)..ini urusniaga pertama kali saya dalam beli emas ni. Saya sangat puas hati dengan deal tadi, sangat mudah berurusan dengan TT dan insyaAllah kalau ada rezeki lagi sy akan beli lagi dinar dari TT. :)
tt...nk satu keping lagi...bley x...nk join venture skali lagi...sbb service tt terbaik...heheh
Dah dapat barang. TQ
TT..brg dah sampai..& payment pun dah beres..
TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PEMBELI JV DINAR RESTU:D
 
Last edited:

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
harga berapa satu keping......
 

tawkeyestate

Active Member
Joined
Jul 6, 2007
Messages
1,642
Reaction score
7
Points
25
wah... ada pakatan baru dgn diskaun yang lebih hebat...:)cgrock
 

adela1183

Active+ Member
Joined
Apr 14, 2006
Messages
2,723
Reaction score
32
Points
30
BUMP di pagi hujung minggu..
Rege close utk minggu ni RM619.55

:D:D:D
 

adela1183

Active+ Member
Joined
Apr 14, 2006
Messages
2,723
Reaction score
32
Points
30
wah,pakatan bru
nk buat jgklh nnt :))
hehe, yg penting jujur, ikhlas dan bertanggungjawab..
bro buat la, boleh masuk pakatan..eden nak tunggu bunga raya..
if ade rezeki..insyaAllah..:D
 

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
hehe, yg penting jujur, ikhlas dan bertanggungjawab..
bro buat la, boleh masuk pakatan..eden nak tunggu bunga raya..
if ade rezeki..insyaAllah..:D
InsyaAllah bro
bnga raya den buat mcm bro jgk
bli sekeping pn bgi diskaun 1%
nk galakkan orng smpn emas :)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register