BTC USD 61,367.6 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

jtapps.official

Freshie
Joined
Sep 19, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
0
Hi sahabat,

Harap anda sudi meluangkan sedikit masa untuk membaca apa yang ingin saya kongsikan.

Setiap insan pasti mempunyai impian. Sesetengah mungkin ingin beramal jariah, bersedekah. Yang muslim mungkin ingin menunaikan haji serta umrah, melakukan korban setiap tahun. Ada yang mahu bercuti di Eropah atau Amerika. Ada yang ingin melangsaikan hutang. Ada yang ingin membeli handphone baru, motor baru, kereta baru dan lain-lain. Tak kurang juga yang ingin melngsungkan perkahwinan, yang pertama atau kedua atau ketiga;)

Jadi apakah impian anda dan kenapa anda masih tidak menunaikan impian anda? Mungkin puncanya adalah waktu, mungkin kesihatan. Tetapi jawapan yang paling popular adalah kekangan kewangan. Tidak dinafikan wang tidak dapat membeli segala-galanya, tetapi banyak perkara yang perlukan wang.

Adakah pendapatan tambahan sebanyak satu ratus ringgit sebulan cukup untuk anda? Bagaimana jika nilai satu ratus itu ditambah satu kosong lagi atau dua kosong lagi di belakangnya? Bayangkan apa yang boleh anda buat dengan duit itu.

Apa yang saya ingin kongsikan adalah cara menambah pendapatan dengan hanya menggunakan aplikasi android, dari mana-mana sahaja, pada bila-bila masa, selagi ada sambungan internet. Bunyinya mungkin pelik dan tidak masuk akal, tetapi percayalah ia memang benar-benar wujud.

Aplikasi ini telah membantu saya menambah pendapatan sejak kali pertama saya menggunakannya sehingga saat email ini anda terima. Cara penggunaannya juga agak mudah lebih-lebih lagi jika anda biasa menggunakan smart phone.

Aplikasi ini dicipta oleh anak tempatan yang kini sudah menjadi jutawan. Ramai lagi yang telah berjaya menambah pendapatan dengan aplikasi ini. Anda boleh membaca dan menonton video-video perkongsian mereka di laman:


Sekiranya anda tidak berminat, saya pasti anda adalah segelintir orang yang beruntung kerana Tuhan telah memberi kecukupan kepada anda dari segi kewangan. Jika anda tahu sesiapa yang mungkin memerlukan pendapatan tambahan, besar harapan saya agar anda dapat berkongsi mesej ini dengan mereka. Saya mendoakan agar kehidupan anda terus diberkati sehingga akhir hayat.

Terima kasih dan salam hormat.
 

CG Sponsors
Top
Log in Register