Justice League (November 2017)

CG Sponsors




selambeyaya

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
5,101
Reaction score
13
Points
65
Kenapa green lantern x join league utk movie kali ni? conflict hak milik mcm xmen dgn marvel ke?
 
Sponsored Post

lempeng

Freshie
Joined
Dec 16, 2005
Messages
34
Reaction score
1
Points
11
Kenapa green lantern x join league utk movie kali ni? conflict hak milik mcm xmen dgn marvel ke?
Memang akan ada dlm muvi akan datang. Muvi pertama ni diorang tumpukan pasal cerita Batman mencari dan merekrut superhero2 - the Flash, Aquaman dan Cyborg dulu.

Sekarang ni Warner Bros tengah buat reboot dan nak tayang dulu muvi the Green Lantern (tajuk: Green Lantern Corps) pastu baru masukkan si green lantern ni dlm muvi justice league akan datang. Semua masih dlm perancangan diorg lagi, apa pun boleh jadi..
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,932
Reaction score
1,057
Points
201
Memang akan ada dlm muvi akan datang. Muvi pertama ni diorang tumpukan pasal cerita Batman mencari dan merekrut superhero2 - the Flash, Aquaman dan Cyborg dulu.

Sekarang ni Warner Bros tengah buat reboot dan nak tayang dulu muvi the Green Lantern (tajuk: Green Lantern Corps) pastu baru masukkan si green lantern ni dlm muvi justice league akan datang. Semua masih dlm perancangan diorg lagi, apa pun boleh jadi..
green lantern dah join marvel... dier dah bertukar jd deadpool...:">:))
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,565
Reaction score
1,550
Points
201
tak best lah Superhero ni...aku pun tak minat Batman...Wonderwoman..dan lain lain...
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,932
Reaction score
1,057
Points
201
sabtu ni br nak pi layan... ade cakap citer ni slow.. byk borak... typical DC n WB mmg action x byk sgt... muvie pun panjang berjela... target market dorang mmg DC fans era 70-80 an agaknye... marvel bebudak pun suke..
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,374
Reaction score
1,925
Points
206
dah ada ke pautan siar hidup liga keadilan?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register