To Sell jus mate 5<<menurunkan berat...

CG Sponsors




athnie

Freshie
Joined
Nov 23, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
Jus Mate 5​
Jus Diet Mate 5 merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu effektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.

Jus Diet Mate 5 formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan kabohidrat kepada tenaga yang merupakan 5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan.

Ramuan-Ramuan Utama Jus Diet Mate 5:
1. Garcinia Cambogia (HCA)
Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembetukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia:
- Berkesan mengurangkan berat badan
- Menghalang selera makan
- Menghalang pembentukan lemak
- Mengurang kolesterol
- Menambahkan tenaga
- HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
- Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migraine, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

2. Hoodia Gardoni

Kebaikan Hoodia Gardoni:
- Mengurangkan selera (tidak ingat makan langsung selama lebih 24 jam!!!)
- Berkesan dalam mengurangkan pengambilan kalori
- Memberi tenaga tambahan
- Semulajadi dan selamat untuk diamalkan

Herba ini dihasilkan daripada pokok Kaktus dari Afrika.

3. Guar Gum


Merupakan juga ramuan yang diperkaya dengan fiber.

Kebaikan Guar Gum:- Memberi rasa kenyang
- Bertindak baik bagi mencuci usus
- Membuang lemak, glukos dan racun dari usus
- Menyihatkan usus
- Menyihatkan jantung
- Mengatasi masalah stroke

4. L-CarnitineMerupakan satu ramuan yang begitu berkesan dalam pembakaran lemak (fat burner), menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari. L-Carnitine merupakan ramuan yang sangat mujarab dalam program diet di mana ianya sangat effektif untuk mengurangkan rasa lapar dan letih.

Kebaikan L-Carnitine:
Menambahkan tenaga dan mengekalkan tahap kecergasan badan sepanjang hari
Ianya ramuan yang bagus bagi melindungi jantung, saraf dengan bertindak sebagai agen antioksida

5. InulinSatu ramuan yang diperkayakan dengan fiber daripada buah-buahan. Rasa yang manis tetapi tidak diserap kedalam badan.

Kebaikan L-Carnitine:- Bagus untuk kencing manis
- Memberi tenaga tambahan
- Meningkatkan kadar metabolisme badan

6. Soy Protein

Soy protein adalah sumber daripada protein lengkap tanpa kolesterol menggantikan protein haiwan.

Kebaikan L-Carnitine:- Ramuan tanpa kolesterol
- bagus untuk penjagaan jantung
- Soy protein melancarkan kitar haid dan kesuburan wanit



Kebaikan Jus Diet Mate 5



- Mudah
- Berkesan
- Semulajadi
- Selamat
- Tanpa rasa lapar
- Tanpa rasa sakit
- Tanpa bersenam
- Bertenaga dengan minda yang cergas
- Menyihatkan jantung
- Bagus untuk kencing manis dan darah tinggi
- Membantu kesuburan wanita
- Bagus untuk saraf dan sendi
- Melancarkan usus
- Merawat masalah kemurungan, susah tidur
- Merawat migrane dan gastrik
- Mengatasi masalah stroke mengurangkan kolestrol





Jus Mate 5 - Membantu mendapatkan berat badan idaman tanpa kesakitan, kelaparan dan senaman.100% semulajadi selamat
 
Sponsored Post

athnie

Freshie
Joined
Nov 23, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
saya sendiri adalah pengguna jus mate 5 dan telah berjaya menurunkan berat sebnyak 19kg..anda boleh lihat gambar testimoni dlm web kedai saya...
 

athnie

Freshie
Joined
Nov 23, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
gambar testimoni jus mate 5
sebelum:


selepas:
 
Last edited:

nurmillionare

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2008
Messages
2,540
Reaction score
85
Points
30
Selamat berniaga d CG kak...:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Mmg dah famous jus mate ni...ramai member2 yg minum...:D
 

athnie

Freshie
Joined
Nov 23, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
kepada sesiapa yang berminat boleh lah terus menghubungi :

PN.MUNA ~ di talian 019-5761981

atau email ke ~ [email protected]

anda juga boleh ym~ kak_muna73

pembayaran boleh dilakukan di akaun cimb:

08150007617526(MUNALIZATUL BT DAUD)


**harga untuk satu kotak jika bukan ahli rm200
sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli..pembelian kali pertama 3 kotak rm450..jadi sekotak rm150..

p/s: jika ingin tahu lebih lanjut ttg harga jus mate 5..boleh hubungi pn muna
 
Last edited:

athnie

Freshie
Joined
Nov 23, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
CARA MENGAMALKAN JUS DIET MATE 5


Pagi - sarapan pagi seperti biasa

Tengahari - gantikan makan tengahari dengan JUS DIET MATE 5

Malam - ambil makanan ringan seperti sup sayur atau buah-buahan jika perlu

Anggaran di beri utk menten 1 hari ambil 1000 kalori je..


sarapan - 800 kalori
minum pagi - 80 kalori
TENGAHARI - Jus Diet Mate 5 (MESTI)
Minum petang - 80 kalori
Malam - 40 kalori...

HANYA PERLU AMBIL 1000 KALORI sehari

Keperluan tenaga anda yang selebih nya (1800Kcal hingga 2800Kcal ) di dapati dari pembakaran lemak oleh sel-sel yang di aktifkan oleh Jus Diet Mate 5



Cara Pemakanan

Pilihan 1 : Jus Diet Mate 5 sekali sehari dan hanya perlu ambil 1000kcal sehari.

Sarapan Pagi: 800kcal
Contoh: Sebungkus nasi harga 50 sen atau satu pinggang kecil mee/meehun atau 2 keping roti disapu marjerin @ mentega @ jem + segelas air

Minum Pagi: 80kcal
Contoh : Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air kosong

Tengah Hari:
JUS DIET MATE 5

Minum Petang: 80kcal
Contoh : Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air

Makan Malam :
Contoh : Sayuran atau 1 biji buahan dan segelas air

Minum Malam : 40kcal
Contoh : Secawan air dan sekeping biskut

Pilihan 2 : Jus Diet Mate 5 2 kali sehari dan hanya perlu ambil 1000kcal sehari.

Sarapan Pagi: 800kcal
Sebungkus nasi harga 50 sen atau satu pinggang kecil mee/meehun atau 2 keping roti disapu marjerin @ mentega @ jem + segelas air

Minum Pagi: 100kcal
Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air kosong

Tengah Hari:
JUS DIET MATE 5

Minum Petang: 100kcal
Sebiji kuih atau 2 keping biskut + segelas air

Makan Malam :
JUS DIET MATE 5

Minum Malam :
Sup sayur atau biji buahan dan secawan air.




Pastikan perkara berikut :

- 2 jam sebelum ambil JDM 5 - perut kosong dari sebarang kalori
- 3 jam selepas ambil as JDM5 - perut kosong dari sebarang kalori.


JIKA LAPAR - boleh minum air kosong sbb air - ZERO KALORI..

***setiap kotak mengandungi 20 peket***
 

roslinda

Active Member
Joined
Jun 4, 2006
Messages
1,872
Reaction score
10
Points
25
salam,

akak area mana?

sy area putrajaya..
 

athnie

Freshie
Joined
Nov 23, 2008
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
akak kat seri manjung perak..
tp tak kisah walau di mana pun..barang akan dihantar terus di depan pintu..oleh skynet..just bg nama..alamat..n no fon...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register