Jurutera maut, isteri dan 2 anak selamat

CG Sponsors




Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
20,428
Reaction score
1,944
Points
201
Sponsored Post

akuehebat

Super Active Member
Joined
Jan 12, 2012
Messages
7,686
Reaction score
477
Points
81
kete jual kt msia mahal je lebih

kalo dh 5star ncap mcmni

mcmnlah kete 4 star below- mcm lempeng agaknya
aku pakai aruz..
memang aku akui, body aruz tu mcm was2 jugak la..huhu..
material dia tu adoi la..
bila aku ckp benda ni dlm group, kena kecam plak..
depa kata tu sesuai dgn harga la..
adoi...80k tu ingat sikit ka..
ptt material lebih berkualiti la...
ni ko jentik pun, da lekuk da bodi...
plastik interior tu, lembut kemain..
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,741
Reaction score
750
Points
121
aku pakai aruz..
memang aku akui, body aruz tu mcm was2 jugak la..huhu..
material dia tu adoi la..
bila aku ckp benda ni dlm group, kena kecam plak..
depa kata tu sesuai dgn harga la..
adoi...80k tu ingat sikit ka..
ptt material lebih berkualiti la...
ni ko jentik pun, da lekuk da bodi...
plastik interior tu, lembut kemain..
diorg ni loyal mengkhinzir buta

kt sini mana ada reti hak kepenggunaan bos - tak habis2 dgn sel2 otak xberkembang "sesuai dgn harga"

kat oversea hak kepenggunaan sentiasa diperjuangkan

kalo dh 80k++ sebulan dh dekat 1k byr bulan2 - mcm bayar rumah dah

setahun dh depreciate 10-20k (susut nilai/ drop)
 

akuehebat

Super Active Member
Joined
Jan 12, 2012
Messages
7,686
Reaction score
477
Points
81
diorg ni loyal mengkhinzir buta

kt sini mana ada reti hak kepenggunaan bos - tak habis2 dgn sel2 otak xberkembang "sesuai dgn harga"

kat oversea hak kepenggunaan sentiasa diperjuangkan

kalo dh 80k++ sebulan dh dekat 1k byr bulan2 - mcm bayar rumah dah

setahun dh depreciate 10-20k (susut nilai/ drop)
tu la..depa xtau ke perkataan consumer right..
x slh pun nk tekan pengeluar utk buat y berkualiti..
rasanya perodua bole buat lg baik.
cuma depa liat la sebb ada y bekap...
80k tu, bkn 8k..
nmpk mcm sikit je nom 80 tu.
tp sbnrnya azab jugak nk habiskan 8k tu...

sebb suara consumer right la, perodua call up aruz/myvi batch 2019 utk tukar fuel pump.
cuba kalu sume sikap ala kadar, jgn hrp la perodua nk pggil...
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,362
Reaction score
473
Points
86
tmn area rumah aku ...
laju perdana tu... bontot boleh duduk atas pagar masjid...
rasanya perdana tu terbabas masuk roundbout laju..langgar keta aruz...naik divider... langgar pokok lanskap... melepasi longkang... terus rodok pagar masjid... jauh bebenor dari roundbout ...
 

akudotcom

Super Active Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
8,034
Reaction score
1,515
Points
151
mana mana kerajaan naik pun sama...sensitif dan takut sgt nak usik bab ni.....
Mereka menjd kan agama sebagai permainan & hiburan serta diperdayakan oleh kehidupan dunia

kempen bermusim :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register