BTC USD 57,439.8 Gold USD 1,788.65
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jurukimpal didakwa rogol remaja OKU lembam

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,766
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,766
Reaction score
16,456
Points
2,376
Org yg rogol ni tujuannya 1 ja nk pelepaih ayiaq. Lps settle tu lega la kejap nnti2 mai blk rasa nk tu. Depa mana kira cmna jd kt org yg kena rogol tu. Dr segi kepuasan, mmg target jolok & pancut. Tu ja yg depa tau. Padahal seks ni yg bg best bkn tang tu ja. Feel tu yg best, sentuhan, ciuman, kemesraan, cumbuan. Sebab tu org yg menikmati seks ni selalu last long lama smpai berejam pn ada, tkda taruk tk smpai 5 minit settle. Jd yg rogol ni bg aku mmg ada masalah dr segi mental.

Janji nak lepasih ayaq ja tu
Peduli apa mangsa punya sakit fizikal dan mental dan jiwa
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,766
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,766
Reaction score
16,456
Points
2,376
Jadi berejam tu sbb ada ruang dan masa. Kadang celup nya 5min je, gigit2 yg sejam 🤭

Yg merogol ni sesempat yg bole jela

Jiran cite la aritu

Mana nk lama² bang
Kang kantoi masa projek
Kena bantai berjemaah
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,766
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,766
Reaction score
16,456
Points
2,376
Tak berbaloi

Kluar la duit sikit cari pelacur
Pakai kondom playsafe
Sex mutaah maa

Perogol ni tahu pulak tak nak kena AIDS
Tapi sanggup kena sebat
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register