• Forum search currently under maintenance...

Jurnal Trade Bogel Membogel

Recommended Brokers


Forex Chart

kaiba910

Active Member
Joined
Jan 23, 2009
Messages
2,482
Reaction score
12
Points
25
Salam,

untuk memastikan aku jadi lebih berdisiplin dan lebih menjaga emosi, maka aku pun melancarkan jurnal ini untuk merekodkan perjalanan trading.

Sebelum follow jurnal ini, digalakkan untuk membaca jurnal fakeyellowmocha ni. Bagi kene setepek dekat hidung sendiri baru rasa semangat dan jaga emosi masa trade.

Thanks kepada bro fakeyellowmocha untuk pedoman masa trade :D. Aku pun tak khatam lagi.

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=149220

Teknik yang digunapakai: Teknik Scam/ Bogel (Single Candle)
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=224592
Dapat dari masta para. Thank you so much
dan teknik apa sahaja asalkan popit termasuk signal :eek:

Modal permulaan : 12

Jurnal dimulakan dengan modal 12 selepas MC hari tu.

Broker: Exness vavi hehe

Dalam jurnal ni, aku open sikit. Sebarang teguran, cadangan, kutukan dan carutan adalah dibenarkan tapi masih tertakluk di bawah peraturan forum. Carutan sesama ahli adalah dilarang. Carutan kepada broker, anda yang tentukan :eek:

Jadi, dengan lafaz bismillah, aku mulakan kembali jurnal ini. Moga sama-sama dapat berpopit :)
 
Last edited:
Sponsored Post

mtyeh36

Active+ Member
Joined
Jun 20, 2010
Messages
3,920
Reaction score
53
Points
30
wah masta dh bkk juornal.....tempah seat dulu...:D
 

amonre

Active Member
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,304
Reaction score
7
Points
25
good luck bro...keep updating...aku support dari belakang!!:)cgrock:)cgrock
 

rustam

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2010
Messages
10,794
Reaction score
55
Points
125
I follow masta, subscribe dulu
 

cikgu yusri

Fun Poster
Joined
Sep 9, 2008
Messages
353
Reaction score
2
Points
15
nak belajar teknik ini tapi tiada siapa nak ajar kat kelantan nie
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
parking saf pertama siap2.. #:-S

harap dapat belajar cara trading yg simple but profitable..

Go masta.. :)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register