BTC USD 22,697.4 Gold USD 1,922.19
Time now: Jun 1, 12:00 AM

jurnal ea seorang nelayan forex -- test ea shaffarz2009

fxfreakstar

Active+ Member
Messages
4,042
Joined
Feb 11, 2009
Messages
4,042
Reaction score
104
Points
33
bismillah~

assalammualaikum masta2 ea sume...aku bkk jurnal ea nie utk test samada ea nie berjalan ngan baik or x..wat masa nie aku xde vps(on the way)

actually kena run 24 hrs tp yg nie aku amik period tertentu je..
pukul 12.45-4.00 je.

nie test suka suki utk tgk jalan or x je :))

pastu kalo ade error or apa2 masalah aku mintak tolong masta2 ea leh ar tulun2 :)cgrock

DetailedStatement.gif
[/IMG]

modal permulaan 10 usd..run for 2 day..skang ade 12.32
yg aku tgk ea nie, consecutive losses lg banyak dari win

win 2 loses 5...pelik2

p/s-ea utk kegunaan private..sory kengkawan...ade rezki aku share k
 
Last edited:
Sponsored Post

fxfreakstar

Active+ Member
Messages
4,042
Joined
Feb 11, 2009
Messages
4,042
Reaction score
104
Points
33
martingle tu .. dia buka lot double lepas closed ..
e.g
start 1 lot, pastu 2 lot, pastu 4 lot, pastu 8 lot, pastu 16,

jika start 0.1 lot, pastu 0.2, 0.4, 0.8, 1.6 ..

yang ko punya .. ada tak macam tu..

huhu ade2..tp cara execution die lain dari yg lain(maksud aku bkn cam martingale biasa) xpandai nak terangkan newbie lg..tu yg loses bnyk tu...kekeke...:p
 

loqueila

Active+ Member
Messages
3,630
Joined
Feb 6, 2009
Messages
3,630
Reaction score
139
Points
33
huhu ade2..tp cara execution die lain dari yg lain(maksud aku bkn cam martingale biasa) xpandai nak terangkan newbie lg..tu yg loses bnyk tu...kekeke...:p

adakah jenis 'reversal martiangle'? Kalau martin mmg loses l;agi byk dari yg win, yg penting pos terakhir tu win:)paid
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08484
USD / JPY
130.463
GBP / USD
1.23502
USD / CHF
0.92522
USD / CAD
1.33836
EUR / JPY
141.531
AUD / USD
0.70591

CG Sponsors




Top
Log in Register