Jurnal ea baru yg ditest-2009

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21791
USD / JPY
103.775
GBP / USD
1.36827
USD / CHF
0.8852
USD / CAD
1.27185
EUR / JPY
126.390
AUD / USD
0.77246

CG Sponsors




orang baru

Banned
Joined
Dec 7, 2008
Messages
73
Reaction score
0
Points
6
depo = 10000
broker = fxopen
nama ea = unknown lg
start date = 5/1/09

[/IMG]

p/s = dari 8-11 haribulan xde open pos sbb ari sabtu n ahad n aku nye tenet ade connection prob.

14-xde open pos...market slow bangat :p
15-xde lg.
 
Sponsored Post

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
mcm mana cara ea ni bekerja, cerita le sikit.... kalau nak bagi demo test lagi layanzzzzz:D:D
 

orang baru

Banned
Joined
Dec 7, 2008
Messages
73
Reaction score
0
Points
6
secara automatik membuat analisis pasaran berdasarkan pengiraan Pivot Point, 3 gabungan Moving Average dan RSI. Gabungan dari penunjuk(indicator), EA akan membuat kesimpulan bila masa yang sesuai untuk membuka posisi.

demo xde ar bro aku pon bli..nak test je:D
 

meiryoku

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2008
Messages
329
Reaction score
22
Points
15
salam...
walaupun demo tapi berhasil...
cara ea macam martingale dgn target profit yg berubah2...
jarak pip = 40...
target profit dgn gandaan opening lot...
TP position di baharukan pada TP baru tanpa ade loss...
menarik idea ea anda...
berapa leverage?

:)
 

orang baru

Banned
Joined
Dec 7, 2008
Messages
73
Reaction score
0
Points
6
salam...
walaupun demo tapi berhasil...
cara ea macam martingale dgn target profit yg berubah2...
jarak pip = 40...
target profit dgn gandaan opening lot...
TP position di baharukan pada TP baru tanpa ade loss...
menarik idea ea anda...
berapa leverage?

:)
laverage sy guna 1:500
wat mase nie ea nie ok lg..satu lg acc dah cecah 20 k lebih..tanpa loss..tp satu yg kurang best, ea nie entry lambat...kadang2 satu ari xde :D
 

astagold.UMOFX

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
161
hehehe memang la martingale, tengok lot aje dah tau, good luck, forexmanage group pun tahun lepas rasanya pakai ea ni, untung gile2 last bungkus masa market crash #:-S
 

orang baru

Banned
Joined
Dec 7, 2008
Messages
73
Reaction score
0
Points
6
hehehe memang la martingale, tengok lot aje dah tau, good luck, forexmanage group pun tahun lepas rasanya pakai ea ni, untung gile2 last bungkus masa market crash #:-S

hak3 hope x jd camtu ar...sbb ade bro tu dah guna 2 tahun dah..still ok..full time ea fx trader.ape2pon tgk je sampai blan5-6 nie :)cgrock
 

astagold.UMOFX

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
161
bole pakai ea ni, asalkan siap sedia cut loss bila2 patut, yg ni ea tak buat, trader kena decide :D

bole la tanya azman maidin experience group forexmanage guna ea ni :D
 

orang baru

Banned
Joined
Dec 7, 2008
Messages
73
Reaction score
0
Points
6
bole pakai ea ni, asalkan siap sedia cut loss bila2 patut, yg ni ea tak buat, trader kena decide :D

bole la tanya azman maidin experience group forexmanage guna ea ni :D
yup2 tul tu...kena gak la pandai2...tp sbb aku nak tgk performance die...so aku biar je.....kite tgk samada ea nie leh wat profit ke panggil cik marginah:eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register