Jurnal EA BabyShark

Recommended Brokers


Forex Chart

ZahidinZainal

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
719
Reaction score
7
Points
15
Assalamualaikum, salam sejahtera semua..

Tujuan buka thread untuk memantau perkembangan EA saya.
Cuba beralih penggunaan ea sebab takde masa untuk trade manual.
Sebelum ni trade di demo, baru berani masuk real ...

Nama EA: BabyShark
Type EA: Martingle
Modal: 530usd
Broker: XM Micro
Target: 100usd/month
DD: 8.31%

Result: moga2 tak mc la. Haha

Minggu 1: +3.75%
Minggu 2: +6.31%
Minggu 3: +14.29%
 
Last edited:
Sponsored Post

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,608
Reaction score
111
Points
33
tahniah bro...kalau maintain profit boleh share EA apa yg digunakan...
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,146
Reaction score
452
Points
131
Harap dpt capai target anak aku suka ea ni dooo doo dooo
 

ZahidinZainal

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
719
Reaction score
7
Points
15
ea ni ada bunyi doo doo doo kalau popit...
kalau pelot.. adduuuhh aduhhh aduhh....hahaha
 

ZahidinZainal

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
719
Reaction score
7
Points
15
Minggu 1 ni dapat 3.75% je.
Ubah strategi sikit sebab ada japan election hari ahad.
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,383
Reaction score
230
Points
133
ooo..kalau popit itu EA ada nyanyi kaa..?
 

Master Mind

Active+ Member
Joined
Jan 6, 2014
Messages
2,744
Reaction score
32
Points
30
Tahniah ye bro..egat kan baby shark doo doo dooo..hahaha
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,146
Reaction score
452
Points
131
mcm mn perkembangan ea ni bos... doo doo doo ker..
 

ZahidinZainal

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
719
Reaction score
7
Points
15
Masih bertahan setakat ni...
bahaya tul market minggu ni terutama eur..
Minggu ni collect 6%..
Minggu depan kita tukar strategi sikit.. kikiki
 

ZahidinZainal

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
719
Reaction score
7
Points
15
Ganas market minggu ni terutama gbp + nfp.
Dapat juga collect 14%
 
Sponsored Post
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
M Forex Journal 14
symori Forex Journal 80
amat_kayu Forex Journal 1
SUPERFOREX_AEDIN Forex Journal 13
najibzkl Forex Journal 15
Top
Log in Register