Jurnal EA 300USD

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1105
USD / JPY
107.784
GBP / USD
1.23435
USD / CHF
0.96145
USD / CAD
1.37725
EUR / JPY
119.695
AUD / USD
0.6668

CG Sponsors




IronFist

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
726
Reaction score
7
Points
15
Assalamualaikum, salam sejahtera semua..

Tujuan buka thread untuk memantau perkembangan EA saya.
Cuba beralih penggunaan ea sebab takde masa untuk trade manual.
Sebelum ni trade di demo, baru berani masuk real ...

Nama EA: BabyShark
Type EA: Martingle
Modal: 530usd
Broker: XM Micro
Target: 100usd/month
DD: 8.31%

Result: moga2 tak mc la. Haha

Minggu 1: +3.75%
Minggu 2: +6.31%
Minggu 3: +14.29%
 
Last edited:
Sponsored Post

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,774
Reaction score
161
Points
33
tahniah bro...kalau maintain profit boleh share EA apa yg digunakan...
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
452
Points
131
Harap dpt capai target anak aku suka ea ni dooo doo dooo
 

IronFist

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
726
Reaction score
7
Points
15
ea ni ada bunyi doo doo doo kalau popit...
kalau pelot.. adduuuhh aduhhh aduhh....hahaha
 

IronFist

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
726
Reaction score
7
Points
15
Minggu 1 ni dapat 3.75% je.
Ubah strategi sikit sebab ada japan election hari ahad.
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,439
Reaction score
263
Points
141
ooo..kalau popit itu EA ada nyanyi kaa..?
 

Master Mind

Active+ Member
Joined
Jan 6, 2014
Messages
2,745
Reaction score
32
Points
30
Tahniah ye bro..egat kan baby shark doo doo dooo..hahaha
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
452
Points
131
mcm mn perkembangan ea ni bos... doo doo doo ker..
 

IronFist

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
726
Reaction score
7
Points
15
Masih bertahan setakat ni...
bahaya tul market minggu ni terutama eur..
Minggu ni collect 6%..
Minggu depan kita tukar strategi sikit.. kikiki
 

IronFist

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
726
Reaction score
7
Points
15
Ganas market minggu ni terutama gbp + nfp.
Dapat juga collect 14%
 
Sponsored Post
Top
Log in Register