BTC USD 38,463.8 Gold USD 1,810.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Jubin (Tiles) untuk dijual pada harga kilang.. (beberapa gambar update-22 June 2011)

fyreeze

Active+ Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
2,585
Reaction score
47
Points
60
tile bilik air apa yang sesuai?untuk lantai dan dinding.

Yg paling sesuai boleh pkai surface matt bro.. Saiz 20cmx20cm pun okay @ saiz 30cmx30cm.. Lantai boleh pkai suface polishe @ smooth saiz [email protected]@60x60.. Dinding pun sme mcm lantai...
 
Sponsored Post

fyreeze

Active+ Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
2,585
Reaction score
47
Points
60
untuk luar kawasan camna kos penghantaran?...

Lebih baik bro cari bro punyer transport.. Kalo kat luar kawasan ade transport charge... Location mana tu bro??
 

pinot17

Active Member
Joined
May 11, 2010
Messages
1,514
Reaction score
20
Points
25
harini kilang tak bukak,sultan murka nnt..muahahah
 

fyreeze

Active+ Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
2,585
Reaction score
47
Points
60
harini kilang tak bukak,sultan murka nnt..muahahah

Hahaha... Kilang mmgla bukak, tp opis x bukak....:) Nanti ape2 hal ko ek... Kalo nk dtg, ckp je nk jmpa sy (fariz).. Kena deal secara underground, sbb mmg polisi syarikat x boleh beli direct ke kilang... Tp ckp jela sedara2 je.. Seronok kalo sy dprt tlg rakan2 CG disini.. :)cgrock
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
bro...gambar bila nak upload...nak nempah jugak ni utk umah aku tu
 

fyreeze

Active+ Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
2,585
Reaction score
47
Points
60
bro...gambar bila nak upload...nak nempah jugak ni utk umah aku tu

Sy cuba gak nk upload contoh2 tiles yg ade bro... Tp nk upload kat photobucket ni plak masalah..~X( Mungkin connection internet kat umah ni terlalu slowla bro..
 

jali466

Banned
Joined
Jun 7, 2008
Messages
571
Reaction score
1
Points
15
tak sabar nak tengok gambar dgn harga sekali ...tengah nak renovate rumah nih.. bagila harga sekali T>T
 

fyreeze

Active+ Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
2,585
Reaction score
47
Points
60
tak sabar nak tengok gambar dgn harga sekali ...tengah nak renovate rumah nih.. bagila harga sekali T>T

Orait bro.. Rajin2la jenguk kat thread ni..:) Sy baru nk bukak kedai kat CG ni.. Sy tgh kumpulkan maklumat2 sume ttg tile ni termasuk ttg harga.. Maklumlah, nk ikutkan prosedur kat kilang ni, harga pun confidential.. Pasal stock jgn risau, sy yg incharge pasal stock.:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register