BTC USD 60,266.4 Gold USD 2,330.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Jubah Satin MURAH! Ada zip yg mesra wuduk, mesra menyusu anak! MARI MARI BELI!!

Heart^BeE

Active Member
Messages
1,084
Joined
Nov 6, 2008
Messages
1,084
Reaction score
25
Points
30
Assalamualaikum......

Anda tercari-cari jubah moden yang cantik? yang memudahkan ambil wuduk? yang memudahkan mommies menyusukan anak??

Ini dia jubah dengan material satin. Pakai ni pasti semakin anggun dan manis!! Untuk wanita ok. :D

Harga? Bukan RM 109. Bukan rm 100. Bukan rm 99. Harga retail ni orang jual RM 109. Harga saya??

Harga spesel : RM 89

Untuk sabah sarawak : RM 92

** Dah termasuk kos postage


Ada 6 warna. 2 saiz - m/l dan xl/xxl (ukuran details boleh refer bawah ni ye). Zip di bahagian dada dan lengan.

Murah bukan? Dah la cantik, murah pulak tu. Mana nak dapat??!!! Cepat tau beli sebab stok sangat LIMITED!! Ready stok ni tau. Siapa cepat dia dapat!!

Berminat pls sms/wassap 012-2447551 yana.

P/s: Abang2 yg buntu nak bagi hadiah apa kat wife,gf,adik,kakak sempena special day so boleh la dapatkan jubah ni dan bagi dorang. Mesti dorang hepi. Percaya laaaa.... :D :D :)cgrock

....................................
Details saiz;
Ukuran (when laid flat)
M/L (size 38-40)
* panjang jubah 140cm ,
* bahu 41cm,
* dada 48cm,
* pinggang 42cm
* armhole 23cm
* panjang lengan 60cm

XL/XXL (size 42-44)
* panjang jubah 140cm ,
* bahu 44cm,
* dada 54cm,
* pinggang 46cm
* armhole 27cm
* panjang lengan 60cm
.................................

10473190_869985986365892_4681654673537475960_n.jpg


10428687_869985833032574_3043509400288018256_n.jpg


10672245_869985856365905_2494463061026243763_n.jpg


10689956_869985909699233_3967613954698533297_n.jpg


10606181_869985949699229_7727593973241282377_n.jpg
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register