To Sell Jualan penghabisan stok - baru & keadaan baik2

CG Sponsors




golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
salam.
utk buka cerita, sebelum ni sy buat jualan secara offline....jual kat gerai2 konvo, pasar sehari, uptown dan sebagainya.ni antaranya

kali ni try kat sini...online.....harga berpatutan sbb tak ada sewa mcm kat luar....

utk permulaan, start dengan baju batik kemeja lelaki (sutera jaquad terengganu)

offer dibuka pd 4 helai saja.....
depan
belakang

keterangan: kain sutera jaquad, design terkini, buatan terengganu, saiz XL, corak brush rintik eksklusif, harga pasaran rm200-250
offer: rm150
...tawaran baru....siapa cepat dia dpt...
potongan harga lagi sekarang rm120


#2depan:
belakang

keterangan: kain sutera jaquad, design terkini, buatan terengganu, saiz XL, corak abstrak eksklusif, harga pasaran rm200-250
offer: rm150
...tawaran baru....siapa cepat dia dpt...
potongan harga lagi sekarang rm120


#3 depan:
belakang

keterangan: kain sutera jaquad, buatan terengganu, saiz M, corak abstrak, teknik perada emas,harga pasaran rm150-200
offer: rm90
...tawaran baru....siapa cepat dia dpt...
potongan harga lagi sekarang rm80


#4 depan
belakang

keterangan: kain sutera jaquad, buatan terengganu, saiz L, corak abstrak, teknik perada emas,harga pasaran rm150-200
offer: rm90
...tawaran baru....siapa cepat dia dpt...
potongan harga lagi sekarang rm80


pilih2.....harga mmg berpatutan
jika minat, sila/sms hubungi 013-3962546(kamal) utk bincang seterusnya.....

offer lain, akan diupdate kemudian, tunggu

p/s: sy agak susah utk online sepenuh masa sbb broadband problem
 
Last edited:
Sponsored Post

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
harga patut

sila2......yang berminat,/ada apa2 soalan
harga offer termasuk penghantaran...
mmg harga patut
 

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
offer2......
cuba survey kat pasaran, macam tak percaya harganya.....
sila2...
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
kalau eden pakai ni nampak cam YB plak.tingin gak ni.nanti la eden pikir kan yo.pikir dulu takpo kan..
 

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
kalau eden pakai ni nampak cam YB plak.tingin gak ni.nanti la eden pikir kan yo.pikir dulu takpo kan..
mmg mcm YB, sbb direka khas utk golongan demikian
yg eksklusif, mmg ada satu design sahaja dibuat, maknanya satu sahaja dalam berjuta2

jange pikir lamo2, nanti dikebas org.....harga ni mmg tak dapat kat luar....percayalah
 

golden_user2006

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
3,327
Reaction score
175
Points
33
mari2.....offer masih diteruskan

mmg tak caya harga ni, termasuk pos lagi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register