To Sell JUALAN JERSI GRED ORI (man u dll), T-SHIRT DAN SWEATER (UPDATE PAGE 8 & 11) OCT 2010

CG Sponsors




akusait

Active+ Member
Joined
May 27, 2008
Messages
3,776
Reaction score
235
Points
33
JUALAN JERSI GRED ORI (man u dll), T-SHIRT DAN SWEATER (UPDATE PAGE 8 & 11) OCT 2010

Salam semua, Tumpang lalu....
Berita baik, saya ada jersi GRED ORI dengan harga kawan-kawan untuk 3 pasukan je dulu...tgk-tgk la dulu ye kawan-kawan..mana tau ada yang berkenaan...lepas tu boleh la order..PM saya je..
Untuk Free Gift tu...buat masa skarang dah out of stock..nanti kalau ada balik..saya update..TQ

Jersi Liverpool Gred Ori
Harga Offer RM69 siap di pos lajukan ke rumah anda..
Untuk pembelian 2 helai keatas..dapat satu beg galas Percumaa!!








Jersi Chelsea Gred Ori
Harga Offer RM69 siap di pos lajukan ke rumah anda..
Untuk pembelian 2 helai keatas..dapat satu beg galas Percumaa!!




Jersi Real Madrid Gred Ori
Harga Offer RM69 siap di pos lajukan ke rumah anda..
Untuk pembelian 2 helai keatas..dapat satu beg galas Percumaa!!




Jersi Man U Gred Ori
Harga Offer RM69 siap di pos lajukan ke rumah anda..
Untuk pembelian 2 helai keatas..dapat satu beg galas Percumaa!!



Untuk Makluman,saya hanya menjual Jersi Gred ori sahaja..Gred super A dan gred2 lain tak jual bro..bolehlah tgk2 kat thread otai2 jersi dalam CG ni..cantik2 belaka...
Ada yang tanya apa bezanya gred ori dengan lain2..
Dari segi mata kasar, takde beza sgt pun..Cuma semua jersi gred ori ni ada nombor siri, ada tag pasukan di dalam (liverpool), untuk Jersi Chelsea beza yang ketara adalah potongan di bahagian bawah, Gred ori agak melengkung manakala gred lain potongan straight saja..untuk jersi Man U yang ketara gred ori ada believe di belakang logo, ada simbol registered kat logo depan...serta jahitan dan kain lebih berkualiti (kain lebih spring, anjal, sedap pakai)
:)cgrock

Saya jugak ada beberapa sweater untuk kawan2 tgk-tgk..(size M - XXL)kalau berkenan PM la..hehe

MU punya
Harga Offer RM69 siap di pos lajukan ke rumah anda..
Untuk pembelian 2 helai keatas..dapat satu beg galas Percumaa!!


http://i803.photobucket.com/albums/yy317/akusait/jersi online/sweatermanubelakang.jpg



Arsenal Punya
Harga Offer RM69 siap di pos lajukan ke rumah anda..
Untuk pembelian 2 helai keatas..dapat satu beg galas Percumaa!!






Liverpool punya
Harga Offer RM69 siap di pos lajukan ke rumah anda..
Untuk pembelian 2 helai keatas..dapat satu beg galas Percumaa!!






Chelsea punya
Harga Offer RM69 siap di pos lajukan ke rumah anda..
Untuk pembelian 2 helai keatas..dapat satu beg galas Percumaa!!







Yang ni plak yang retro, nampak otai je bila pakai, hadiah kat ayah pun boleh (size M - XXL). Untuk Retro kain Jersi harga RM65 + RM4 pos laju = RM69 jugak..hehe. Beli 2 helai ke atas ada beg galas percuma lagi..











Last sekali mungkin ada aweks yang nak beli atau nak beli untuk aweks dan isteri..ada jugak ni...harga aweks = RM55 siap pos laju ke rumah anda..beli 2 helai keatas dapat beg galas percuma jugak..yahoo






Terima kasih kerana meluangkan masa tgk2 kat thread saya ni..Nanti kalau ada Jersi Gred Ori Baru sampai, InsyaAllah saya update kat sini...Kalau berkenan jgan lupa PM..saya bagi no akaun nanti, semua barang akan dipos secara laju sahaja..Terima kasih semua :)cgrock :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

kekez

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,267
Reaction score
2
Points
25
mantap la liverpool "alike" , TT dok area mana
 

kekez

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,267
Reaction score
2
Points
25
sempena aku 1st komen, x de diskaun ke untuk aku? :)
 

akusait

Active+ Member
Joined
May 27, 2008
Messages
3,776
Reaction score
235
Points
33
diskaun?..hehe..sikit2 bisa diatur..hehe TQ
 
Last edited:

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,623
Reaction score
151
Points
73
bro aku nak arsenal Away XL ngan MU Home L...
bila agaknya sampai?? :-?
 

justeayoes

Active Member
Joined
Jan 2, 2009
Messages
1,808
Reaction score
5
Points
25
aikk.. jersey Man U susah sngt ke nk kuar.. asyik xder jer..
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
mcm kenai je kedai nie~
 
Sponsored Post
Top
Log in Register