BTC USD 50,269.5 Gold USD 1,784.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

JUALAN HAPPY RM35 dibuka kembali..dapatkan murah2

sidiq90

Fun Poster
Messages
753
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
CEPAT...jualan rm35 happy simcard dibuka kepada 10 org yg bertuah..selepas ini akan dinaikkan kembali harga..cepat booking


maklumat lanjut http://ruanganiaga.blogspot.com


Happy sim A

Airtime RM30 + shipping = RM35

Happy sim B

Airtime RM50 + shipping + free tote bag = RM60

Hapy sim C

Airtime RM60 + shipping + free happy-Tshirt = RM70


Sila berikan nama / alamat / nombor Mykad / nombor telepon yang betul ke [email protected].
1) Name - nama
2) NRIC - nombor kad pengenalan
3) Birthday - tarikh lahir
4) Gender - jantina
5) Address - alamat SIM happy akan dihantar
6)Contact number - Pihak GDEX akan menghubungi untuk menghantar happy

Mengapa happy tidak dijual di kedai ?

Dulu happy dijual di pasaraya giant. Pembeli boleh memilih nombor yang mereka ingini. Happy juga menggunakan nombor berdasarkan kawasan tengah, timur, selatan, utara.

Malangnya ada segelintir penjual yang tamak. Mereka menjual happy sim berharga rm5 dengan harga yg jauh lebih mahal. Semata-mata kerana happy itu mempunyai nombor yang cantik. Macam sekarang inilah.SIM pack berharga rm8.50 dijual sampai beratus ringgit.
Sebab itulah sekarang ini pihak happy hanya menjual secara online sahaja. Nombor tidak boleh dipilih. Nasib la ada yg mendapat nombor berkembar, nombor cun, nombor kahwin atau nombor biasa. Semua pembeli membayar harga yang sama.Dan hanya caj kos penghantaran dikenakan sedikit. Tapi tidaklah terlalu membebankan anda.


Happy mahal atau murah ?

One prepaid for all ?

Tidak ada satu plan telefon yg sesuai untuk semua orang. Tak kira la postpaid atau prepaid.

Pengguna mempunyai berbagai ragam. Ada suka sms, ada suka mms, ada suka tengok video lucah buka seluar dalam phone bimbit, ada suka dengar lagu, ada plak suka surfing internet menggunakan tpon bimbit.

Kalau kira pengunaan berbanding xpax 8 pengguna celcom, active 10 pengguna maxis, friend & famili 11 memang la happy mahal.

Happy sesuai utk orang yg malas membawa sampai 3 tipon bimbit, malas topup setiap beberapa hari. Coba bayangkan topup rm10 hanya utk 10 hari berbanding happy rm10 utk 60 hari ?

Apa pun pilihan mereka, satu perkara yg semua setuju ialah happy mempunyai tempoh aktif yg lama. Topup rm10 boleh guna sampai 60 hari. Bila sesak nak buat panggilan guna saja happy.


Kelebihan Happy Prepaid

Kelebihan Happy yg paling utama ialah :

Kadar panggilan yang rendah
1 sen/saat semua operator seluruh negara
Caj mengikut saat bukan ikut minit

Kadar SMS yang rendah
10 sen saja semua operator
Tempoh aktif yang lama
Reload rm10 aktif sampai 60 hari

Perbandingan kadar dgn operator lain :
Biru - kadar caj mengikut kawasan tempatan 45/minit, bersebelahan rm1.40/minit, tidak bersebelahan rm2.60/minit
Merah - kadar caj yang membingungkan. Plan asyik bertukar. 49 sen/minit seluruh negara
Kuning - rm0.45/minit seluruh negara

Jimatkan bil telefon bimbit dengan happy

Minyak naik ubah cara hidup

Minyak naik, beras naik, barang makanan naik, semua naik. Duit dalam poket terus turun. Belanja telefon bagaimana ?

Di sini happy prepaid boleh menjimatkan kos telefon tuan puan adik kakak.

Kadar panggilan seluruh negara cuma 1 sen/saat.
SMS semua operator cuma 10 sen saja
Reload RM10 sah untuk 60 hari

Kadar caj happy
kenapa ? Tak percaya ?

DAPATKAN HAPPY SEBELUM KEHABISAN STOK.

HIDUP AKAN SENTIASA HAPPY SELEPAS INI :)


maklumat lanjut sila emel [email protected]

atau layari http://ruanganiaga.blogspot.com untuk melihat detail lebih lanjut mengenai happy
 
Sponsored Post

WMComm

CG Top Poster Club
Messages
22,845
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
welcome to CG WORLD!!! :)cgrock
 

tokputih

CG Top Poster Club
Messages
27,260
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,260
Reaction score
862
Points
176
yup2 by happy you happy.. tok pun dah guna...
 

miXxer

Legendary Member
Messages
13,252
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
asal rege x sama mcm kat blog?

rege mana 1 yg nak diguna ni?
 

gastacopz

Legendary Member
Messages
11,331
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
eee, murahnyer ko jual, lg murah dr happy website.hehehehe
 

aes

Super Active Member
Messages
9,557
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
klu sms bape sen? 10 je kan....

happy ngan u-mobile mana yg lebih murah.
 

kancil biru

Legendary Member
Messages
11,641
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
den berminat nk satu... boleh cod x.. ko dok area mana
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register