Info Jualan Gudang SHARP

CG Sponsors




Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
17,650
Reaction score
3,216
Points
236
Share kepada kengkawan yang berminat .. tadi lalu, ada tengok banner ni :)

 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,322
Reaction score
1,575
Points
596
kalau dekat leh pi
 

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
58
Points
70
aduh dah lepas kalau tak leh borong jual kat lazada
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,214
Reaction score
1,173
Points
221
aduh dah lepas kalau tak leh borong jual kat lazada
aku tengok orang compare kat lazada...harga seller di lazada lagi murah dari jualan gudang...macam mana tu? :)):)):))
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,046
Reaction score
2,951
Points
201
aku tengok orang compare kat lazada...harga seller di lazada lagi murah dari jualan gudang...macam mana tu? :)):)):))
oversea punya barang lebih murah dari local...

itu sebab oversea punya barang banyak orang beli banding local...

jualan gudang ni..diskaun 80% dari harga pasaran...

harga yang dia bagi masih based keuntungan berganda...

kecuali harga pasaran tu murah...mcm oversea..harga pasaran sendiri tu dah murah...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register