Info Jualan Gudang SHARP

Recommended Brokers


Latest Threads

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,765
Reaction score
1,930
Points
176
Share kepada kengkawan yang berminat .. tadi lalu, ada tengok banner ni :)

 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,109
Reaction score
378
Points
81
apa hal ni? nak gulung tikar ke
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
12,938
Reaction score
1,000
Points
221
aduh dah lepas kalau tak leh borong jual kat lazada
aku tengok orang compare kat lazada...harga seller di lazada lagi murah dari jualan gudang...macam mana tu? :)):)):))
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,504
Reaction score
2,618
Points
201
aku tengok orang compare kat lazada...harga seller di lazada lagi murah dari jualan gudang...macam mana tu? :)):)):))
oversea punya barang lebih murah dari local...

itu sebab oversea punya barang banyak orang beli banding local...

jualan gudang ni..diskaun 80% dari harga pasaran...

harga yang dia bagi masih based keuntungan berganda...

kecuali harga pasaran tu murah...mcm oversea..harga pasaran sendiri tu dah murah...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register