BTC USD 41,607.7 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

jual topup gune sms,great offer

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
sesape yg berminat nak jual prepaid use sms, can contact me....
join company mymode....
untung jualan dapat setiap hari kahmis....
dan kalo andajual lebih dari rm500, anda akan dpt personal sales pool pada hari rabu....
yuran pendaftaran rm65 sahaja, tapi sape join under aku aku offer korg bayar rm55 aje...
boleh jual 24 jam..... dimane2 aje....
kalo berminat contact aku
boleh gune tuk dr sndiri or jual kat kengkawan n org ramai...
kalo dapat cari downline, lagi bagus, bonus anda dpt lagi le blipat2 kali ganda

tasneem,
0194131037
www.prepaid4u.net/?id=geniusneem
 
Last edited:
Sponsored Post

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
sesape yg berminat nak jual prepaid use sms, can contact me....
join company mymode....
untung jualan dapat setiap hari kahmis....
dan kalo andajual lebih dari rm500, anda akan dpt personal sales pool pada hari rabu....
yuran pendaftaran rm65 sahaja, tapi sape join under aku aku offer korg bayar rm60 aje...
boleh jual 24 jam..... dimane2 aje....
kalo berminat contact aku
boleh gune tuk dr sndiri or jual kat kengkawan n org ramai...
kalo dapat cari downline, lagi bagus, bonus anda dpt lagi le blipat2 kali ganda

tasneem,
0173480721


www.prepaid4u.net/?id=geniusneuro




bagus gak niee.. pasti berjaya..terus kan usaha..
 

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
terus ushar ramai yg cari sms reload ni good luck
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
bukan dh ada ke thread ni
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
search 1st before post
 

motin

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2008
Messages
117
Reaction score
0
Points
10
g'day every1:D

nk komen ckit psl mymode.

mymode company yg ok shj bg sy. diorg ade byk produk utk jual eload scr sms (hotlink, celcm, italk, onecomm, jaring, tmnet, n softpin utk hotlink n celcm). mymode ni lebih kpd MLM. bg sesape yg nk jual prepaid shj, sy x syorkan join coz komisen yg anda dpt hanyalah 50% (agen tanpa downline) drpd profit margin jualan e.g. profit margin for eload hotlink = 3%, jika anda menjual any amount utk produk ini anda hanya mendapat 50% drpd 3% = 1.5% shj.

tp bg mereka yg nk join mymode n rajin mencari downline (bukan hanya menjual eload shj) mmg bgsla kalo join company ni. ape2 pon gud luck kpd tuan tanah. sy br lg di sini. maaf la kalo ade yg tersilap ye.

p/s: spe yg nk jual prepaid shj, ushar2 la thread eload wmcom(manual, bukan 24jam, tiada yuran, pantas n profit tinggi), kent099(auto, 24jam n profit yg tinggi jugak, blom try lg), j_cwy(auto, 24jam, yuran yg sgt rendah n server pantas tp profit kureng ckit), n AyahChor(auto, server biase2 je, yuran tgh promosi skrg nih, profit agak tinggi juga).

that's all. cheers every1:)cgrock
 

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
g'day every1:D

nk komen ckit psl mymode.

mymode company yg ok shj bg sy. diorg ade byk produk utk jual eload scr sms (hotlink, celcm, italk, onecomm, jaring, tmnet, n softpin utk hotlink n celcm). mymode ni lebih kpd MLM. bg sesape yg nk jual prepaid shj, sy x syorkan join coz komisen yg anda dpt hanyalah 50% (agen tanpa downline) drpd profit margin jualan e.g. profit margin for eload hotlink = 3%, jika anda menjual any amount utk produk ini anda hanya mendapat 50% drpd 3% = 1.5% shj.

tp bg mereka yg nk join mymode n rajin mencari downline (bukan hanya menjual eload shj) mmg bgsla kalo join company ni. ape2 pon gud luck kpd tuan tanah. sy br lg di sini. maaf la kalo ade yg tersilap ye.

p/s: spe yg nk jual prepaid shj, ushar2 la thread eload wmcom(manual, bukan 24jam, tiada yuran, pantas n profit tinggi), kent099(auto, 24jam n profit yg tinggi jugak, blom try lg), j_cwy(auto, 24jam, yuran yg sgt rendah n server pantas tp profit kureng ckit), n AyahChor(auto, server biase2 je, yuran tgh promosi skrg nih, profit agak tinggi juga).

that's all. cheers every1:)cgrock

yup
sy stuju
sy pn buat mymde jgk
dh pngkt senior cm dh skrng
tp bonus x bape lmyn lh
nk dpt rm10 smnggu pn skt
tp ape2 pn, mymode ok klu kte rjn cri orng
sbb saudara adi jaafar (x clplh) bleh dpt dlm rm20000 ke ats smnggu..

skrng buat ngn wmcom (mmg berbaloi) :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
skg saye juz ade 6 org je downline, pgkt mp skg...
ok je a bonus tiap minggun dapat belasan rggt, kalo ade downline, lagi byk ler bonus dpt....
so, sesape yg nak join, bleh gak gune tuk jual shje, tapi lebih disyorkan korg mengembangkan rangkaian korg 2.... especially student cam aku ni....
hehehe....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register