To Sell Jual/sold

CG Sponsors




yip_man

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
319
Reaction score
0
Points
10
Laptop nk jual nih lg... X beli xape tgk dulu... mesin mcm baru lg walau dah pakai setahun 2 bulan...

Spec dan gambarnya:

AMD Turion 64x2 Mobile Technology TL-56 (1.8GHz, 2x512KB, L2 cache) (Bast utk gaming)
14.1" WXGA Acer CrytalBrite LCD
ATI Radeon Xpress 1100
120GB HDD
DVD-Super Multi Double Layer (support DVD+R Double Layer/DVD+- RW)
1GB + 512MB DDR 677MHz RAM
802.11b/g Wireless LAN
2.0MP Webcam/Camera

Bateri blh tahan 1:30 mins to 2 jam utk internet dan kerja2 biasa




Harga: RM1,250.00 (Nego)
Bag, CD semau ada, mcm beli kedai, Kalo nk tgk mesin dan test area2 KL aje :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

yip_man

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
319
Reaction score
0
Points
10
"myvision2u" ko ni mmg best le, support giler...

"the_ultimatez_najman" ni AMD Duo Core (2 processor)... Bukan Centrino atau AMD single Core...

Kalo ko blh dpt RM800 sya pun nk beli dgn ko aku sanggup byr RM900 x kira ape jenama, bantai aje...
 
Last edited:

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
tq bro...aku puas hati la ngn laptop tu...hehehe..cuma skrin tu je ade spot skit...tp xde hal asalkan blh pakai...t.q.v.m
 
Sponsored Post
Top
Log in Register