BTC USD 41,645.0 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Jual/sold

yip_man

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
319
Reaction score
0
Points
10
Nk jual laptop sya...

1. Compaq Presario B3819AP Laptop
2. HP Power kabel dgn caj sekali
3. HP Compaq Windows XP Home SP2 Lesen & CD asal nya
4. Sleeve sja (takde beg)

Warranti asal dah mati lama, cek dan testing masa beli...

98% nampak bagus, hinge dah pecah sikit (gambar dibawah ada menunjuk) screen takde hal, tak goyang atau jatuh...

Spec:
Processor: Intel Centrino Pentium M 1.60GHz
Memory/Storage RAM: 512MB DDR1 333MHz
Hard Disk: Toshiba 60GB
4 x USB2.0; VGA-out
10/100 Ethernet
DVD-RW Single layer, SD & MS Card reader
Wireless LAN/Wifi dah built in kat dlm
Sound MAX Intergrated Digital Audio
ATI Mobility Radeon 9700 128MB
15", takde dead pixels (Screen kilat, bukan TFT LCD)
Windows XP Home SP2, Windows XP Home Lesen Ori siap dgn CD nya sekali
Batteri tahan 45 minutes - 1 jam (kena tgk camane pakai tu huh)...

PM sya cepat sblum dijual, RM800.00 (FIRM, sampai hujung minggu ni aje)... Siapa cepat dia dpt!!!

 
Last edited:
Sponsored Post

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,834
Reaction score
212
Points
43
mhl la bro..kalau rm750 aku amik...
 

yip_man

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
319
Reaction score
0
Points
10
Xblh le bro, aku br upgrade ke ram 1GB DDR1 RM255....

Kalo x nk ram 1GB RM800 blh le... kalo sekali dgn 1GB ram RM1000...
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,834
Reaction score
212
Points
43
bro..dengan rm1k,aku leh dpt intel core duo....xpe2...selamat berjaya tuk tuan tanah :d
 

alongmokhlis

Active+ Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
3,919
Reaction score
1
Points
25
bro..dengan rm1k,aku leh dpt intel core duo....xpe2...selamat berjaya tuk tuan tanah :d

Bro kalau boleh dapat core duo dgn hg RM1,000.00 mintak call aku bro @ 017-2717128. Share la sikit dgn kawan-kawan..Tkaseh.:D
 

yip_man

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
319
Reaction score
0
Points
10
Mungkin Acer blh le, tapi HP, Dell, Toshiba mmg x akan dpt harga camni...
 

yip_man

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
319
Reaction score
0
Points
10
Masih di buka utk di jual...

Kepada Abg Ajak yg PM, nk bg tau mesin ada lg...

T/Kasih...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register