Jual Selimut Untung RM400 seminggu

CG Sponsors




auraqishbiz

Freshie
Joined
Nov 24, 2008
Messages
2
Reaction score
1
Points
8
Pengedar Jualan Di Pasar Malam area Putrajaya, KL dan Selangor Diperlukan.

Harga Antara RM15- RM20 mengikut jumlah tempahan. Harga Pasaran Antara RM20-RM25. Tak Ramai yang buat biz ni lagi.

Cepat! Stok terhad setiap minggu.
Macam Pisang Panas...2 minggu 260 helai terjual..Ni baru jual secara part time.
Kalau korang jual secara full time especially kt pasar malam gerenti 100 helai laris dijual.

Sila Layari http://auraqishcollection.blogspot.com


Penghantaran Percuma Untuk Area Putrajaya, Selangor dan KL bagi pembelian 20 helai ke atas / leh pick up di mana2 tempat.

Berminat, sila hubungi saya 013-475 7775/013-330 2476.TQ
 
Last edited:
Sponsored Post

yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
berape untuk nak borong, cth nak jual balik kpda penjual..
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
oooo... selimut...
hurm.... malas nk kome lebey2.. takut tuan tnh marah...
 

zack807

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2009
Messages
303
Reaction score
0
Points
10
Selimut jenis apa tu..pic xder ker??berminat jugak
 

zack807

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2009
Messages
303
Reaction score
0
Points
10
Dh tengok pic..barang dari mana?local ke impot?
 

engineeringdead

Active Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
1,619
Reaction score
1
Points
25
area pasar malam tempat aku nie
mungkin tak sampai sale 100helai
at least 20 helai terjual
bape modal encik aquarish??
 

zack807

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2009
Messages
303
Reaction score
0
Points
10
ye la..100 pcs sehari mau jutawan segera aku..ave 20-30 helai..ok la kan selai utg rm10..20pcs x rm10 = rm rm200 ( per day tu)..
bukan atas kertas ni..real punya
 

engineeringdead

Active Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
1,619
Reaction score
1
Points
25
20pcs x RM10 = RM200
pasar malam tak smestinye kita niaga hari2 kan
katekan kt niaga dalam 3hari dlam 1 minggu
3x RM200 = RM600 per minggu
RM600 x 4 = RM2400 per bulan

masyuk gak tuu
 

engineeringdead

Active Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
1,619
Reaction score
1
Points
25
tapi aku tgk kualiti selimut tue kuranglah
tebal ker??
kain jenis ape??
senang tak koyak??
 

zack807

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2009
Messages
303
Reaction score
0
Points
10
tapi aku tgk kualiti selimut tue kuranglah
tebal ker??
kain jenis ape??
senang tak koyak??
ye la sebab diorang guna kain waste je..nasib la kalau dpt yg elok..kena pilih sndiri la kalu nak beli.
xprience aku lepas2 xde lagi la cust complain..
beli tambah lagi ada la..
unik katanya..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register