BTC USD 48,876.4 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

JUAL PREPAID GUNA SENDIRI, DISKAUN 10%..terhad...cepat sebelum terlambat

sifuku

Fun Poster
Messages
381
Joined
Jun 7, 2007
Messages
381
Reaction score
1
Points
15
salam...

kini aku ada buka jualan pada sapa2 nak topup prepaid sendiri..ni bukan untuk korang jual aaa..

boleh topup maxis atau celcom.
e-reload(terus topup pada no hp korang)
nilai dari mana-mana RM5 hingga RM30 sahaja

stok sangat terhad.
diskaun 10%.contoh kalau toup RM10, korang bayar RM9 je..

ini BUKAN MIMPI, ni BUKAN TIPU..ini betul betul punyer:D

kalau mau, boleh pm aku. atau add YM aku: belia20_20

jualan maybe akan dibuka setiap bulan, tapi had stok untuk setiap bulan terlalu ciput..so, sape cepat dia dapat... :)paid

cepat2...tak perlu bayar yuran pape, boleh guna sendiri jer..hihih:)cgrock

so, jom jom jom jimat topup... :)paid:))
 
Sponsored Post

gastacopz

Legendary Member
Messages
11,331
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
boleh try topup ke hp aku x????nnt aku transfer duit..berdesupppp
 

sifuku

Fun Poster
Messages
381
Joined
Jun 7, 2007
Messages
381
Reaction score
1
Points
15
uih..murah tul..:D

tp leh la kasi testimoni kat member sy kat atas yg mintak tadi..

tu org leh percaya punya..hehe

leh je tgk blog aku kat siggy tu kalau tak percaya :D

takde masa aku nak tipu2 orang dengan duit prepaid nih...rosakkan peluang buat duit demi yang ciput..langsung tak berbaloi..

sape nak, pm aku..aku nanti kasi akaun bank.kita deal sampai dapat topup...takde hal punyer...satu2nyer offer paling mantop kat forum nih... :)cgrock
 

kamal_kampong

Legendary Member
Messages
17,333
Joined
Apr 30, 2007
Messages
17,333
Reaction score
1,154
Points
201
leh je tgk blog aku kat siggy tu kalau tak percaya :D

takde masa aku nak tipu2 orang dengan duit prepaid nih...rosakkan peluang buat duit demi yang ciput..langsung tak berbaloi..

sape nak, pm aku..aku nanti kasi akaun bank.kita deal sampai dapat topup...takde hal punyer...satu2nyer offer paling mantop kat forum nih... :)cgrock

betul2..rasanya ni offer paling mantop sy penah lihat..
 

hanz

Active+ Member
Messages
3,075
Joined
Sep 5, 2008
Messages
3,075
Reaction score
2
Points
25
peh...best..aku pon nak
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register