Jual dan beli Tanah dan Rumah

CG Sponsors




broslumber

Junior Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
Ok pertama sekali aku nak perkenalkan diri
skrg ni aku sbg broker tanah dan rumah di area terengganu (especially (Kuala Terengganu, Hulu terengganu, Dungun dan Setiu)

jadi kat sini tn tanah/rumah yg ada tanah dan rumah tp belum ada buyer boleh hubungi aku secepat mungkin.

harga mengikut apa yg tuan tanah nak beri dan aku cuma makan komisen. Tak naik dan tak kurang lah.

ok bg warga terengganu yg berada diterengganu atau warga terengganu yg duk luar negeri dari terengganu, yg ada minat nak beli tanah atau rumah sama ada nak wat aset atau nak duduk situ pd masa akan dtg boleh lah buat pelaburan dari skrg

setakat ni aku ada jual tanah

1) area gong badak (kawasan ni mmg tgh naik) ada tanah beberapa lot nak dijual

2) ada sebiji rumah semi D di gong dato' berdekatan UDM kampus kusza dan UMT, nak jual (harga RM220k, tiga bilik dan dua bilik air). Rumah tepi dan mempunyai keluasan 20-25 kaki lg untuk buat satu lg bilik tambahan.

3) sebiji rumah banglo dgn keluasan 3000kps, rumah dua tingkat dgn kelusan tanah suku ekar hendak dijual dgn harga RM290k.Harga ni dah murah dah sepatutnya tn tanah letak RM350k kalau umah dan tanah besar ni. Lokasi di Pengadang baru/kedai gelugor.

4) tanah 100 ekar harga RM3.5 juta. Tanah kosong takda pokok2 atau hasil hutan. lokasi di sg tong kuala terengganu

5) tanah 400 ekar di dungun. harga RM6 juta. tanah ada balak dan boleh jual balak. so sapa2 dlm ni broker yg kenal dato' atau cina yg nak beli boleh bg tau aku.

byk lagi tp yg ni dululah
sapa2 yg nak beli tanah lot boleh contact aku dan area mana spt yg aku bg tau kat atas. Luar dari tu aku tak tau laa

ok jgn lupa sms atau call aku
toksah duk segan
kalau korang nak jd org tengah pun takda hal
aku bg komisen kaw2 punya

joe-010-9005921
 
Sponsored Post

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
Bro tanah area terengganu yg berdekatan lapangan terbang tpi orchard land xder stok ker?...
 

alliyaz

Active Member
Joined
May 11, 2009
Messages
1,764
Reaction score
2
Points
25
ada x umah teres satu tingkat kat sana...belah2 gong badak, wakaf tembusu, tok jiring ke..
 

sprinter

Fun Poster
Joined
Aug 1, 2009
Messages
935
Reaction score
9
Points
15
weh aliyaz ..ko org ganu ke....?kim salam kopok din..papehal pm aku kalau ada brg baekkk
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
Ok pertama sekali aku nak perkenalkan diri
skrg ni aku sbg broker tanah dan rumah di area terengganu (especially (Kuala Terengganu, Hulu terengganu, Dungun dan Setiu)

jadi kat sini tn tanah/rumah yg ada tanah dan rumah tp belum ada buyer boleh hubungi aku secepat mungkin.

harga mengikut apa yg tuan tanah nak beri dan aku cuma makan komisen. Tak naik dan tak kurang lah.

ok bg warga terengganu yg berada diterengganu atau warga terengganu yg duk luar negeri dari terengganu, yg ada minat nak beli tanah atau rumah sama ada nak wat aset atau nak duduk situ pd masa akan dtg boleh lah buat pelaburan dari skrg

setakat ni aku ada jual tanah

1) area gong badak (kawasan ni mmg tgh naik) ada tanah beberapa lot nak dijual

2) ada sebiji rumah semi D di gong dato' berdekatan UDM kampus kusza dan UMT, nak jual (harga RM220k, tiga bilik dan dua bilik air). Rumah tepi dan mempunyai keluasan 20-25 kaki lg untuk buat satu lg bilik tambahan.

3) sebiji rumah banglo dgn keluasan 3000kps, rumah dua tingkat dgn kelusan tanah suku ekar hendak dijual dgn harga RM290k.Harga ni dah murah dah sepatutnya tn tanah letak RM350k kalau umah dan tanah besar ni. Lokasi di Pengadang baru/kedai gelugor.

4) tanah 100 ekar harga RM3.5 juta. Tanah kosong takda pokok2 atau hasil hutan. lokasi di sg tong kuala terengganu

5) tanah 400 ekar di dungun. harga RM6 juta. tanah ada balak dan boleh jual balak. so sapa2 dlm ni broker yg kenal dato' atau cina yg nak beli boleh bg tau aku.

byk lagi tp yg ni dululah
sapa2 yg nak beli tanah lot boleh contact aku dan area mana spt yg aku bg tau kat atas. Luar dari tu aku tak tau laa

ok jgn lupa sms atau call aku
toksah duk segan
kalau korang nak jd org tengah pun takda hal
aku bg komisen kaw2 punya

joe-010-9005921
nak jual pon bagi le keutamaan kat bumiputera... adess
 

broslumber

Junior Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
nak jual pon bagi le keutamaan kat bumiputera... adess

iklan ni tak terhad kepada cina saja
bumiputera pun boleh
masalahnya takda sorang pun buniputera yg telefon aku untuk tanya tanah ni
 

broslumber

Junior Member
Joined
Dec 17, 2009
Messages
52
Reaction score
0
Points
6
ada x umah teres satu tingkat kat sana...belah2 gong badak, wakaf tembusu, tok jiring ke..
ada
rumah banglo sekitar harga RM 250k hingga RM300k pun ada kalau berminat
boleh call me
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
tanah betul2 tepi pagar irport belah tok jembal ada
0.86 ekar
lebih kurang RM460k
bro nie perli ker aper?...tue dia btol2 bg sebelah pagar airport....kecil sgt la plak?...2-3 ekar xder ker bro?...international lot...free hold...:-?
 

man_spaq

Super Active Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
5,865
Reaction score
16
Points
65
nak cari tanah 2 - 2 1/2 ekar kat kuala terengganu....kalau ada PM aku ekk...kita leh deal :D :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register