BTC USD 49,483.3 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Jual borong clear stor (bukan stok).. hehe

gUeSs

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2008
Messages
836
Reaction score
33
Points
20
Salammmm...

Aku tergerak hati nak jual barang2 aku yg aku x gunakan ni bila aku baca thread sebelah yg jual benda yg sama... kalo aku hijack kang... kena maki plak.. :D

So, aku pun nk gak jual barang2 ni as secondhand... sbb aku x pakai dan memenuhkan stor aku yg dah melimpah... hehehe..:p

Yang pertama:
video kamera Sony handycam Digital8,
mcm dlm gambar tu la beserta dgn beg (masa beli dulu dlm rm2100 including beg).

11112008237.jpg



yang kedua plak:
basikal utk senaman (Orbitrac).. (org dah booking daaa.. sat lg sold out la tu..)
(buat penuh stor aku jek)
sejak aku beli, mula2 je guna... pastu xde masa aku nak guna, sbb aku guna pun, aku tetap kuat makan gak, tu sbb x kurus2..:))

11112008236.jpg



Yang ketiga:
tv 21" brand FABER
tv ni aku x tau rosak apa, tapi dia x blh nak tgk tv biasa, cuma blh utk video, astro dan utk main ps2 pun blh.. tv biasa je x bleh..

11112008244.jpg



Yang keempat:
induction cooker
korang kalo tgk akademi fantasia, mcm tu la dapur dia..
yg kat gambar ni, aku malas nk bukak balut plastik dia..
aku tunjuk lbh kurang je la eh..

11112008242.jpg

11112008241.jpg



Yang kelima:
Philip LCD monitor 17" (yg ni pun org dah booking gak...:D)
yg ni pun aku x pakai..
sbb masa aku beli tu, cpu aku dah kong..
sampai skang x beli lagi yg baru..
dok guna laptop je..
aku malas nk kuarkan dari kotak..
barang serupa mcm kat luar kotak tu gak.. :D

11112008243.jpg



Yang keenam:
kamera digital canon (digital IXUSi)
kamera 5.0mp canon *masa aku beli dulu rm1600, cuma kena baiki dlm lbh kurang rm150 tukar lens dlm dia, aku malas nk baiki sbb aku dah beli baru sony cybershot..:D

11112008239.jpg



Sumer barang2 di atas aku nk jual lumpsum.. borong.. dengan harga RM2000 sahaja..!! :))
(COD di Kota Bharu)
p/s: aku dah try upload gambar kat photobucket... kalo gambo x kuar, mmg x jadi la aku buat tu..:"> sapa2 tlg guide aku..:D
 
Last edited:
Sponsored Post

MasterZen

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2006
Messages
5,563
Reaction score
190
Points
73
Mano gambarnya? Cam menarik aje nie...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
gambo blm upload lagi sabo...
 

gUeSs

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2008
Messages
836
Reaction score
33
Points
20
tlg aku upload gambo sat... x reti la... gambo dah masuk photobucket dah... nak upload kat sini x reti la plak..

Lokasi di Kota Bharu..
 

rafiz2000

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
4,266
Reaction score
14
Points
25
Salammmm...

Aku tergerak hati nak jual barang2 aku yg aku dah x guna ni bila aku baca thread sebelah yg jual benda yg sama... kalo aku hijack kang... kena maki plak.. :D

So, aku pun nk gak jual barang2 ni as secondhand... sbb aku dah x pakai dan memenuhkan stor aku yg dah melimpah... hehehe..:p

yang pertama:
video kamera Sony handycam Digital8, mcm dlm gambar tu la beserta dgn beg (masa beli dulu dlm rm2100 including beg).


yang kedua plak:
basikal utk senaman (Orbitrac).. (buat penuh stor aku jek)
sejak aku beli, mula2 je guna... pastu xde masa aku nak guna, sbb aku guna pun, aku tetap kuat makan gak, tu sbb x kurus2..:))


Harga... aku jual borong sumer... RM1000nett (free gift kamera 5.0mp canon *masa aku beli dulu rm1600, cuma kena baiki dlm lbh kurang rm150 tukar lens dlm dia, aku malas nk baiki sbb aku dah beli baru sony cybershot)


p/s: aku dah try upload gambar kat photobucket... kalo gambo x kuar, mmg x jadi la aku buat tu..:"> sapa2 tlg guide aku..:D

nak boh gambaq yer...
upload kat photobucket...
2-bila gambaq dh ada kat photobucket klik kat img(dibawah gambaq)
3-bila dah naik(COPIED) pastekan kat insert image
 

gUeSs

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2008
Messages
836
Reaction score
33
Points
20
ok, tq bro... aku try plak..
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
68
Points
70
klik je kat image code tu pastu paste nanti kuar la gambar
 

gUeSs

Fun Poster
Joined
Sep 2, 2008
Messages
836
Reaction score
33
Points
20
dah berjaya... huhu...
sapa2 berminat blh tgk gambo kat 1st page...
kalo ada apa2 pertanyaan..
nk pm boleh, nk open kat sini okeh..
no problm...:D
 

MasterZen

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2006
Messages
5,563
Reaction score
190
Points
73
Handycam tu tahun bila punya? Cam model lama je... pakai tape ke?

Jauh no bro dok... KB le pulok!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register