Jual-Beli di Carigold # Sila Buat Semakan kat Sini Sebelum Transaksi

CG Sponsors




adijaya

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2012
Messages
601
Reaction score
3
Points
15
just nak sharing info kepada semua kawan-kawan
sebelum ni banyak yang kena scam dalam carigold
ni ada link untuk check sebelum membeli barang
semoga bermanafaat kepada semua kawan-kawan carigold

http://vzleaks.net/semakpenipu/
 
Sponsored Post

arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,583
Reaction score
347
Points
81
camneleh ada dalam website tu?
 

lah7257

Active Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
1,971
Reaction score
5
Points
25
Semak dulu sebelum kena scam..
 

arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,583
Reaction score
347
Points
81
tepek satu no acc scammer kt sini nk test kat website tu
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
aku try takleh pon,tak kuar pon
leh caye ke ni
 

Higherbidder

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2010
Messages
885
Reaction score
3
Points
15
tah .. tapi aku gune nick name .. zam farid ke ape ke.. ada la sket akaun penipu kuar.. maybe dia kena update website kot.. bank pun patut link buat satu website penipu ni ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register