To Sell {JUAL} Akaun Rapidshare 1acc RM25 Utk 1bulan Dari Tarikh pembelian

CG Sponsors




pro_gamerz

Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
2,205
Reaction score
315
Points
41


nah amek..
korang tgk la rapidshare yg rasmi nyer jual ...
harga sume cekik nk mampos
s

semua SPECIAL* PREMIUM* Rapidshare ada jaminan/guarateed sehingga ke tarikh tamat tempoh.
Dinasihatkan selepas akaun dibeli, pengguna baru perlu menukar login ID dan password untuk tujuan keselamatan.


Refund/Ganti Balik sekiranya Berlaku Acc Fraud


**setelah korang telah membuat pembayaran....korang akan menerima acc rapidshare yg di beli dlam masa kurang dari 15mint..

Untuk sebarang pertanyaan hubungi saya di
YM=pro_gamerz88

Mintak maaf kepada buyer yg bru nk beli sy mintak maaf sgt2...

so kali ni sy sertakan Contact no:0175226273

Sms saya jika nk order ok...

Cara pembayaran Maybank2u

Pastikan korang on9 semasa urusan utk memudahkan saya..
 
Last edited:
Sponsored Post

pro_gamerz

Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
2,205
Reaction score
315
Points
41
so bro mari la beli...

x rugi pon...

aku jual separuh harga dr asal...

kalo nk maklumat lanjut contact ym aku 24jam on9...

ym=pro_gamerz88
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
ekau rm25 pun mahal bro....
 

pro_gamerz

Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
2,205
Reaction score
315
Points
41
abis nk brp...

nk cari mkn sikit....

side income
 

123456

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
5,187
Reaction score
55
Points
70
bese org jual 15 je sebulan
 

pro_gamerz

Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
2,205
Reaction score
315
Points
41
aduh mana dpt 15 sebulan aku nk beli provide aku link dia leh...

kalo ada 15 bek aku x yah jual...
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
sabar, aku punya rs pun ada 20hari lg...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register