Journal trade di instaforex 2019...

Recommended Brokers


Forex Chart

robottrader

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2018
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
test depo usd50 kat insta, buat test robot kot bole buat popit kat insta, dgn test server dia dah ok atau masih kuat toing3 :))

jalan robot kat 2 pair je dulu, eu dgn ac.

 

Attachments

Sponsored Post

robottrader

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2018
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
float dah clear, tinggal 1 post aje, pair2 lain lom jejak condition utk masuk trade lagi, harini slow kot, semua tunggu nfp esok kot... :-?

 

Attachments

Zafril

Active Member
Joined
Oct 6, 2016
Messages
1,094
Reaction score
3
Points
35
dengan robot dan expert advisor boleh jana pendapatan yang lumayan.
 

nasirngah

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2016
Messages
771
Reaction score
4
Points
15
test depo usd50 kat insta, buat test robot kot bole buat popit kat insta, dgn test server dia dah ok atau masih kuat toing3 :))

jalan robot kat 2 pair je dulu, eu dgn ac.

woww macam nenarik ni..tapi tak berapa nak hadam lagi, acerr citerr :">:">
 

syazrizal

Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
1,168
Reaction score
5
Points
25
dengan robot dan expert advisor boleh jana pendapatan yang lumayan.
kalau robot okay memang mudah nak jana. kena pandai cari robot yang tak mudah mc kalau kena news high impact
 

zafftbst

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2015
Messages
826
Reaction score
2
Points
15
kalau robot okay memang mudah nak jana. kena pandai cari robot yang tak mudah mc kalau kena news high impact
pakai robot instaforex jelah...dah lama den usyar dari tahun lepas :">:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register