Journal GBPUSD 2010

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17507
USD / JPY
104.329
GBP / USD
1.29878
USD / CHF
0.91008
USD / CAD
1.32981
EUR / JPY
122.594
AUD / USD
0.70548

CG Sponsors




Paul Hadi

Freshie
Joined
Jan 2, 2010
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
Salam semua. Saya telah menceburi bidang forex ini selama 2 tahun tetapi masih belum sukses. Ini kerana saya tak ikut MM yang betul.Silap saya sendiri. Ttapi saya nak tumpukan pada satu matawang sahaja iaitu gbpusd. Adakah saya akan sukses?? Tunggu dan lihat.2010 dah tiba...hehehe:D:D:D:D:D
 
Sponsored Post

azzaro-foamy

Junior Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
harap tahun 2010 memberi sinar kejayaan untuk warga carigold..
 

aKuLaH

Active+ Member
Joined
Jan 13, 2008
Messages
2,648
Reaction score
5
Points
30
semoga kita semua sama2 berjaya bro....
 

yb aby

Banned
Joined
Jun 22, 2008
Messages
211
Reaction score
3
Points
15
salam sy pun main g/u aje,dulu mcm2 pair main,so far dah start untung main g/u so i stick dgn g/u aje,g/u dah nak naik buy aje le
 

Paul Hadi

Freshie
Joined
Jan 2, 2010
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
[/IMG]

Kemanakah hala tuju GU selepas ini????

Nak pegi Johor ke nak pegi Kedah????
Hehe...
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register