BTC USD 49,207.4 Gold USD 1,701.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Journal Emas

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19161
USD / JPY
108.355
GBP / USD
1.38353
USD / CHF
0.93072
USD / CAD
1.26541
EUR / JPY
129.117
AUD / USD
0.76866

CG Sponsors




brainn68

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2007
Messages
624
Reaction score
10
Points
15
Assalamualaikum semua CGrians...
Amat tertarik sekali dgn perkembangan pergerakan EMAS pada hari ini... Dah lama aku tak memorex... so aku nak mulakan satu journal aku bermain dengan emas...
Sebelum n i aku x pernah main dgn emas... sekadar mencuba..

Platform: IKOFX
Equity : 1000usd
Tarikh Mula Trade Gold : 2/11/2010
aku sekadar nak mencuba berapa lama aku boleh bertahan dgn modal 1000 usd ni..:D

Teknik:Choas + Elliot wave.. 9mecam terrer jer)
Teknik ni pun x pernah aku cuba selama aku main forex...
tapi x pe aku sekadar mencuba..
Aku takkan bincang pasal chaos system dan EW di sini..
aku cuma nak share journal dan performance aku jer disini..
 
Last edited:
Sponsored Post

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,047
Reaction score
2,961
Points
201
teruskan masta..tumpang sedut ilmu sini pulak..
 

brainn68

Fun Poster
Joined
Jan 31, 2007
Messages
624
Reaction score
10
Points
15
Sorry tuan Mod... mcm mana la aku boleh buka dua journal yg sama... pls remove this journal...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register