Journal Copytrade 5 Minute Scalping

Recommended Brokers


abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,145
Reaction score
452
Points
131
swing UCAD... layan buy minggu ni

nak follow TAYOR

 

Attachments

Sponsored Post

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,145
Reaction score
452
Points
131
hari ni UCAD buat satu candle panjang new low...utk daily candle..

ikutkan dah tak valid utk buy...sbb pecah support 1.28

mcm tu jugak GU... reject kat price 1.4

esok tunggu news utk sokong momentum ini..klw tidak.. mmg idea buy UCAD sell GU

nak follow TAYor
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,145
Reaction score
452
Points
131
hari ni UCAD buat satu candle panjang new low...utk daily candle..

ikutkan dah tak valid utk buy...sbb pecah support 1.28

mcm tu jugak GU... reject kat price 1.4

esok tunggu news utk sokong momentum ini..klw tidak.. mmg idea buy UCAD sell GU

nak follow TAYor
klw ikutkan price tak valid.. jgn ikut ketepatan support and resistance...sgt....

kurang lebih skit..

contoh GU 3 kali cuba break...support hari ni pecah jugak..

layan profit minggu ini utk 2 akaun..



 

Attachments

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,145
Reaction score
452
Points
131
pasal skrg screenimage kecik2 plak ek... tak jelas plak
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,145
Reaction score
452
Points
131
minggu lepas lihat data NFP... melemahkan USD... jadi minggu ni mmg mencari peluang buy utk GU dan EU...begitu juga sell UChf dan UCAD
 

onewafer

Legendary Member
Joined
Feb 5, 2014
Messages
10,549
Reaction score
249
Points
123
dulu pk mcm tu gak... tp jgn hedging atau tambah layer...itu yang stress...

tp klw dah loss pair tu... jgn trade pair tu utk counter... hehe :)cgrock:)cgrock



Kaji punya kaji, agaknya ini la punca
utama mengapa kebanyakan kita masih lagi
gagal utk konsisten popit & WD, termasuk
saya...:D


Hedging, sebab 'tak rela' rugi.
Tambah layer, sebab tamak nak untung.


Last2 terbelit dgn -ve float & akhirnya
terpaksa cutloss tanpa belas...






.
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,649
Reaction score
8,191
Points
716
Kaji punya kaji, agaknya ini la punca
utama mengapa kebanyakan kita masih lagi
gagal utk konsisten popit & WD, termasuk
saya...:D


Hedging, sebab 'tak rela' rugi.
Tambah layer, sebab tamak nak untung.


Last2 terbelit dgn -ve float & akhirnya
terpaksa cutloss tanpa belas...





.

ceq seriau nak hedging..
lebih baik reload daripada hedging #:-S:">
 

onewafer

Legendary Member
Joined
Feb 5, 2014
Messages
10,549
Reaction score
249
Points
123
ceq seriau nak hedging..
lebih baik reload daripada hedging #:-S:">


Betul tu tuan tomie.

Sabtu ahad, tengok chart pegun kita rasa
boleh makan. Isnin selasa kita rasa boleh
kawal keadaan. Masuk khamis jumaat, tengok
popit yg dikumpul rupanya berkadar terus
dgn float...:D







.
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,145
Reaction score
452
Points
131
Pada sesiapa berminat utk copytrade cara scalping 5 minit ini..
boleh whatsap saya 012 8382849 saya akan update dalam journal ini peformance nya...


 
Sponsored Post
Top
Log in Register