BTC USD 60,159.4 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

JooWaal????

flygrow

Active+ Member
Joined
May 11, 2010
Messages
3,203
Reaction score
27
Points
30
salam n selamat sejahtera,

nak tanya serba sedikit tentang website ni
http://joowaal.com/

korg penah dengar tak website tu ala2 mudah.my,
tapi ade bende disebalik website tu,sbb ade mmber duk cite bnde ni,
website tu under MIG academy,

dlm mig tu ade cam kelas belajar ape tah,tp ade selitkan profit sharing ke ape tah,kirenye bayar sejumlah wang dan register utk msuk kelas atau bleh ajak kwn2 join kelas akan dpt komisen,bile mmber syok duk cite ade la kne bkak kaki bagai MLM la bagai,

harap warga cg yg tahu bleh share,tkot2 mmber ni kne scam ke pe
 
Sponsored Post

flygrow

Active+ Member
Joined
May 11, 2010
Messages
3,203
Reaction score
27
Points
30
ade sape2 taux,,aku usha tablet dorg jual xde detail n harga mengarut,kt cg ni lg byk murah,
 

flygrow

Active+ Member
Joined
May 11, 2010
Messages
3,203
Reaction score
27
Points
30
Jd, beli kat cg ajelah.. :)paid

mmg beli kt cg tp bkn psal tu,
sbb mmbe duk bayar rm450 utk jd agent n seterusnya crik agent n so on,ade dlm kelas tu katenye skali bayaran tu dpt free domain la bagai,aku cam pelik lak,,skali bayar smpai mmpos pun xyah renew,hmm,,tbe2 bkak lak ade bahagian profit sharing mlm skill pyramid la bagai ade kaki la pe,

aku mcm plik lak,,aku tanye mcm2 sal domain jadahnye xyah renew,la bagai tdiam mmbe,yela yg tarik mmbe tu duk pake kete mewah,flyer yg diedarkan adalah jawatan ksong tp motif lain,warga cg yg duk area subang agak2 ade yg terlibat tak,aku musykil sgt neh,,cian mmbe kne kulu kilir cari kaki,
 

flygrow

Active+ Member
Joined
May 11, 2010
Messages
3,203
Reaction score
27
Points
30
bump aku msih mencari jwapan kot2 ade warga pnah join ke pe
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
beli je kat CG
Murah2 semuanya
 

flygrow

Active+ Member
Joined
May 11, 2010
Messages
3,203
Reaction score
27
Points
30
beli je kat CG
Murah2 semuanya

bkn pe bro,de jual tablet samsung hrga dlm rm300 je,detail xde n meragukan,dorg ni de pasang agent utk sewa kt website dorg la bagai,dlm pade tu ade teknik piramid utk mrk yg gian mkn komisen,tgk website xde la gempak mane,sbb mmbe da terjebak join yg jd agent tu,siap gelak2kan aku lg,,knon dorg pnye skill utk tarik org @ trafik melalui kelas @ website tu mmpu mnjana byk duit,bg aku tgk mmg da mcm MLM yg kne crik org,ciri2 referer link id utk promot website pun tarak,
 

flygrow

Active+ Member
Joined
May 11, 2010
Messages
3,203
Reaction score
27
Points
30
sebab mule2 ingt dorg nk bg 1 register n bagi plaform sebijik mcm mudah.my gune domain sendiri n rm450 cover semua bnde seumur hdup,tp aku belek2 rasenye tumpang website joowaal tu utk jual brg kite,mcm mahal la plak,mudah.my lg ok kot
 

flygrow

Active+ Member
Joined
May 11, 2010
Messages
3,203
Reaction score
27
Points
30
dorang menyediakan kelas utk yg nk naikkan rating website atau blog smbil tu bile promot kwn2 msuk kelas akan dpt komisen,lg banyak kwn join under org tu akan dapat lebey,,so cam aku nak tau detail kelas tu ape isi die,kot2 warga cg ni pnah terjebak ke pe,,nk tau gak neh,,nk ikotkan kt cg ni byk sgt dah share bnde2 neh
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register