JomSolat.com -Marilah Saling Ingat Mengingati Sesama Islam

CG Sponsors




Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
Saya wujudkan sebuah laman web untuk membantu kita untuk mengingati sesama islam terutamanya tentang solat.Inilah sahaja yang mampu saya buat.

Marilah kita sama-sama mengingati sesama islam.

-kepada moderator,kalau saya salah tempat.sila pindahkan thread ini ke tempat yang sepatutnya-

Laman web: www.JomSolat.com
 
Sponsored Post

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
Jumlah minima yang kami perlukan ialah RM 500 untuk setahun ( kos nama domain dan web hosting ).
mahalnya hosting ko bro ... aku nyer baru RM80 setahun ..
 

mybizme

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2008
Messages
3,078
Reaction score
17
Points
25
apa kontent dlm website ni?forum ke?
 

Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
Update:

Mengenai kos nama domain dan web hosting laman web JomSolat.com.Saya akan tanggung sepenuhnya.Oleh itu link derma.html tu saya dah delete.
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
takde bende pun? bubuh ler jadual solat ker, himpunan hadits ker.. solat alert software ker.. #:-S
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
308
Points
131
itu syarikat mana ye.boleh bagi saya website addressnya? :)
Saya punya enjoypips dot com tu RM52 je setahun utk hosting dan domain name cuma ketar juga sebab kadang² bw dia dah hampir nyawa² ikan setiap hampir ujung² bulan.


ps: Tahniah di atas penyedian web jomsolat.
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,497
Reaction score
43
Points
120
aaaa tak banyak info pun .... at least letak ler ... alert ... solat .......

ker
 
Sponsored Post
Top
Log in Register