JomNiaga Program Affiliate Terbaik 2013 - Pendaftaran 100% PERCUMA

CG Sponsors
faizalmohd

Fun Poster
Joined
Nov 27, 2012
Messages
116
Reaction score
53
Points
20
Mulakan perniagaan Internet anda dengan JomNiaga. Jual produk anda atau promosikan produk orang lain sebagai affiliate. Daftar percuma sekarang Disini.Kenapa JomNiaga – Tempat Agen dan Vendor Malaysia Berkumpul
Khas untuk tuan puan yang ingin merasai nikmat buat duit dengan affiliate, JomNiaga adalah satu daripada laman web yang menyediakan puluhan program affiliate yang boleh disertai.

Lebih menarik, komisyen yang ditawarkan juga lumayan. Malah kita juga akan diberikan bahan-bahan pemasaran seperti iklan, artikel dan sebagainya secara percuma.

Manakala untuk vendor, kita dapat jadikan Jom Niaga sebagai pusat untuk meletakkan produk kita dan meledakkan jualan secara maksimum dengan kehadiran puluhan ribu agen affiliate sedia ada.

JomNiaga – Daftar Percuma Sekarang

Gobala Krishnan – Pengasas Jom Niaga
Gobala Krishnan adalah usahawan Internet yang mempunyai pengalaman yang luas dalam perniagaan Internet. Pada sekitar tahun 2007, beliau menjana pendapatan sekitar RM20,000 hingga RM60,000 sebulan.

JomNiaga – Bagaimana Affiliate Boleh Ambil Kesempatan
Jika kita masih tidak mempunyai produk untuk diniagakan, maka jalan pintas untuk menjana pendapatan di JomNiaga adalah menerusi program affiliate.

Terdapat puluhan produk daripada pelbagai kategori seperti kesihatan, bisnes, masakan, sukan dan banyak lagi yang disediakan oleh pihak JomNiaga. Malah agen affiliate hanya memerlukan satu akaun sahaja untuk mempromosikan kesemua program affiliate ini.
Gobala Krishnan faham dengan situasi program affiliate di Malaysia. Di mana masalah utama adalah agen mendaftarkan diri banyak kali sekiranya mereka mahu menyertai lebih daripada 1 program affiliate yang berbeza.

Oleh sebab itu, JomNiaga menyediakan fungsi satu akaun khas untuk agen mempromosikan puluhan produk yang terdapat dalam sistem mereka.

Berikut adalah 3 kelebihan utama menjadi agen affiliate JomNiaga:
Teknologi satu akaun untuk promosikan produk yang disediakan oleh vendor.

Komisyen dijamin bayar tepat pada masanya.

Pembayaran komisyen boleh diintegrasikan dengan Paypal, cek atau pemindahan daripada akaun bank.

Teknologi tracking terkini supaya komisyen affiliate kita tidak dicuri oleh orang lain.

JomNiaga – Bagaimana Vendor Kaut Lebih Banyak Keuntungan
Sebagai pemilik produk digital atau fizikal, kita boleh menggunakan platfom JomNiaga untuk mengaut lebih banyak keuntungan. Ini kerana JomNiaga mempunyai lebih 10,000 agen affiliate yang bersedia untuk mempromosikan produk kita.
Dengan kata lain, apabila menggunakan JomNiaga sebagai vendor, penting untuk kita bersedia lebih ramai pelanggan. Kerana ribuan agen affiliate akan melakukan kempen pemasaran kita secara agresif.

Bagi pemilik produk atau vendor, pilihan ini adalah alternatif terbaik dan kita dapat menjimatkan kos pemasaran serta pengiklanan sehingga ratusan ribu ringgit.

Kelebihan menjadi vendor JomNiaga adalah seperti berikut:
Tidak perlu panggil pelanggan. Semua ini akan diuruskan oleh agen affiliate JomNiaga.

Tidak perlu pening kepala tentang pembayaran. Semuanya diuruskan oleh sistem JomNiaga secara automatik.

Laporan statistik jualan setiap bulan akan diberikan. Sistem tracking juga adalah berdasarkan teknologi terkini yang dijamin mudah, cepat dan efisien.

Berdasarkan pengalaman kami mengenali Gobala Krishnan dan mencuba sistem JomNiaga, kami dapati ia adalah satu daripada laman web penyedia program affiliate yang bertaraf global.

Sistem yang digunakan mempunyai ciri-ciri seperti satu daripada laman web penyedia program affiliate terkemuka di dunia iaitu Clickbank. Bagi pemilik produk atau vendor, JomNiaga adalah alternatif untuk kita menjimatkan kos pemasaran dan pengiklanan.

Bayangkan, di saat kita meletakkan produk kita di JomNiaga, ribuan tentera dan agen affiliate akan melakukan pemasaran serta membawa masuk lebih banyak pelanggan dengan lebih agresif.

JomNiaga – Daftar Percuma Sekarang
 
Top
Log in Register