BTC USD 47,627.9 Gold USD 1,753.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jom try main game Flash aku online...

LanoG

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2006
Messages
184
Reaction score
0
Points
10
Nie game2 yang aku dah buat so far... korang main ler kat link aku bagi nie dan berikan komen anda... :D

http://www.freewebs.com/lanogame/games.htm

icon_speedmemory.png
icon_bomberia.png
icon_crystalfish.png
icon_unclebeardsorb.png
 
Sponsored Post

pakli

Fun Poster
Joined
Feb 18, 2007
Messages
833
Reaction score
1
Points
15
Nie game2 yang aku dah buat so far... korang main ler kat link aku bagi nie dan berikan komen anda... :D

bro. aku nk tanye
mcm mana ko buat games nie... aku nk blaja bleh?? aku dgr buat games bleh buat duit... betul ke??
 

black_mask

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2008
Messages
5,588
Reaction score
529
Points
111
baru main game anaconda.
basic game.ok lah.
nak menarik lg buat yg pelik2 skit bg xboring nak tunggu mati.hehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register