BTC USD 66,555.6 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

jom tengok upin dan ipin episode baru

Sponsored Post

gunalah you tube downloader... :)
gambar ok je....

dah download dari youtube.. kalau kita view kat computer .. gambar dier ok.. tapi.. kalau dah di burn ke-dvd dalam format "avi" untuk main kat tv.. (guner dvd player yg bolih main "avi" format) tak clear lah.. :D .. tu yg saya nak cari link yg clear punya.. best gak nengok ceta upin n ipin nih.. :)cgrock
 
dah download dari youtube.. kalau kita view kat computer .. gambar dier ok.. tapi.. kalau dah di burn ke-dvd dalam format "avi" untuk main kat tv.. (guner dvd player yg bolih main "avi" format) tak clear lah.. :D .. tu yg saya nak cari link yg clear punya.. best gak nengok ceta upin n ipin nih.. :)cgrock
kalau macam tu, perlu cari yang format DVD RIP... baru clear kat TV...
bab ni perlu rujuk kepada yang pakar.... :D

maaf, sia belum pakar lagi.... :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register