BTC USD 39,763.6 Gold USD 1,827.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Jom tengok-tengok jualjual2u

shila70

Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
1,650
Reaction score
0
Points
20
Nak habiskan stok selimut cotton..tinggal enam helai jer lagi..memang sedap dipakai..bilik ada air-cond pun sesuai. Biasa RM30 sekarang OFFER RM27 sahaja. Bagi kwsan KL, PJ, atau Shah Alam boleh hantar by hand..kalo by pos kena tambah lah kos penghantaran RM 4. Yang berminat nak kan selimut ini contact saya okay..

Bahagian depan selimut
depan6.jpg
[/IMG]

Bahagian belakang selimut
bkg6.jpg
[/IMG]

Bahagian depan selimut
depan5.jpg
[/IMG]

Bahagian belakang selimut
bkg5.jpg
[/IMG]

Bahagian depan selimut
depan4.jpg
[/IMG]

Bahagian belakang selimut
bkg4.jpg
[/IMG]

Bahagian depan selimut
depan3.jpg
[/IMG]

Bahagian belakang selimut
bkg3.jpg
[/IMG]

Bahagian depan selimut
depan2.jpg
[/IMG]

Bahagian belakang selimut
bkg2.jpg
[/IMG]

Bahagian depan selimut
depan1.jpg
[/IMG]

Bahagian belakang selimut
bkg1.jpg
[/IMG]
 
Last edited:
Sponsored Post

shila70

Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
1,650
Reaction score
0
Points
20
Macam-macam ada...mai jenguk

Berminat ngan kemeja n t-shirt ni boleh ler carik saya...

DSC03292.jpg
[/IMG]

DSC03295.jpg


KEMEJA CAMEL RM 55

DSC03217.jpg


DSC03218.jpg


DSC03220.jpg


T-SHIRT LEVI'S RM 15
 

shila70

Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
1,650
Reaction score
0
Points
20
ada lagi...selipar LEVI'S tak mahal pun hanya RM38

DSC03209.jpg
[/IMG]

DSC03210.jpg
 

shila70

Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
1,650
Reaction score
0
Points
20
WALLET LEVI'S RM 37
DSC03197.jpg
[/IMG]
DSC03198.jpg

DSC03200.jpg
 

nurmillionare

Active+ Member
Joined
Apr 17, 2008
Messages
2,540
Reaction score
85
Points
30
WElcome to CG:)cgrock:)cgrock:)cgrock

selimut tu besar mana yer?jahit sendiri ke?:D
 

shila70

Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
1,650
Reaction score
0
Points
20
selimut tu saiz single..tapi memang selesa la kalo guna..kalao tak nak buat selimut boleh buat alas katil bujang..cantik....orang lain yang jahit saya tolong jualkan jer...
 

shila70

Active Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
1,650
Reaction score
0
Points
20
jom lah tengok kalo ada barang yang di carik...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register