jom tengok alien kat mitc melaka

CG Sponsors




underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,478
Reaction score
4,238
Points
196
http://www.aliens.com.my/details.html

di sini anda boleh saksikan alien dengan menggunakan teknologi bunyi dari home teater dengan suara seperti dunia sebenar.
skrin dari projektor panasonic dengan laser untuk menggantikan touch screen. ada juga patung alien dan juga binatang jurasic park.
Jawab Kuiz tentang alien di atas meja dengan menggunakan tangan.
Sebelum keluar jangan lupa send messages kepada Alien.

kesimpulannya aku sendiri pun tak paham, apa itu alien dan apa kena mengena dengan manusia. :eek:
 
Sponsored Post

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
aku dah pergi dah...sebulan yang lepas...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register