BTC USD 57,917.9 Gold USD 1,784.56
Time now: Jun 1, 12:00 AM

jom tengok alien kat mitc melaka

underscore

Legendary Member
Messages
12,004
Joined
Sep 20, 2008
Messages
12,004
Reaction score
4,430
Points
206
http://www.aliens.com.my/details.html

di sini anda boleh saksikan alien dengan menggunakan teknologi bunyi dari home teater dengan suara seperti dunia sebenar.
skrin dari projektor panasonic dengan laser untuk menggantikan touch screen. ada juga patung alien dan juga binatang jurasic park.
Jawab Kuiz tentang alien di atas meja dengan menggunakan tangan.
Sebelum keluar jangan lupa send messages kepada Alien.

kesimpulannya aku sendiri pun tak paham, apa itu alien dan apa kena mengena dengan manusia. :eek:
 
Sponsored Post

sconsult

CG Top Poster Club
Messages
22,646
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
aku dah pergi dah...sebulan yang lepas...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register