BTC USD 58,652.6 Gold USD 1,796.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

JOM SHARE - shopping card / e-commerce yang korang pakai

ismall

Freshie
Joined
Jun 30, 2010
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
Salam and hai:)

Aku nak tanya kat warga CG ni...

Antara korang mesti ada yg pernah guna open source software untuk buat shopping card atau e-commerce...

Tapi shopping card atau e-commerce mana yg korang pernah guna dan korang anggap senang untuk dipelajari oleh budak2 nubie seperti aku nie...:">

maklum lah aku nie baru jinak2 dengan dunia IT nie tapi ada hati nak belajar buat shopping card/ ecommerce...:D

Ada yang boleh bantu atau share pengalaman tak?
 
Sponsored Post
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register