Jom share pengalaman kena marah dengan boss tempat kerja

CG Sponsors




ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
Korang pernah kena marah dengan boss tempat kerja anda?

Er... salah korang atau bukan salah korang?

So apa tindakan korang? Semangat keje down? Ke buat tak tau je? Hehehe...

Saja nak tau pengalaman yang dah keje... Sebab saya baru bekerja. Boleh buat pedomana :)

:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

art

Active Member
Joined
May 12, 2006
Messages
1,630
Reaction score
0
Points
20
haha..aku dah biasa kena marah..masuk kanan, kuar kiri ja..huhuh
lu kerja mana bro..

[tgk avatar mcm familiar je..huhuh]
 

ajim2002

Fun Poster
Joined
Apr 14, 2007
Messages
907
Reaction score
2
Points
15
boss penah marah aku dan aku pun penah marah boss aku sbb lemau sgt.:D
 

hafiy01

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2008
Messages
377
Reaction score
2
Points
15
aku selalu kena marah...smpi aritu aku blh plak gi wat drama sedih...lps kena mrh, aku gi kt parking lot (open carpark) pastu nangis dlm ujan renyai2..nsb baik xde org bwk video cam shoot gamba aku :">:">:">:">
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
haha..aku dah biasa kena marah..masuk kanan, kuar kiri ja..huhuh
lu kerja mana bro..

[tgk avatar mcm familiar je..huhuh]

erk.. so bila boss marah buat tak tau je ke? er... selalu bro ke yang buat silap?

saya kerja kat shah alam

:)cgrock
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
aku selalu kena marah...smpi aritu aku blh plak gi wat drama sedih...lps kena mrh, aku gi kt parking lot (open carpark) pastu nangis dlm ujan renyai2..nsb baik xde org bwk video cam shoot gamba aku :">:">:">:">
pergh... sampai gitu punya feeling kena marah dengan boss ek? :)paid

Kalau selalu kena marah, selalu main ujan la gitu ek. hehehe
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Bese la tu kne marah. mane de manusia yg perfect.

kadang2 kita rasa kita dah buat kerja cukup cantik, tapi tak menepati citarasa bos.

nak buat camna, trima ajela. dah kita kuli jek.
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
Bese la tu kne marah. mane de manusia yg perfect.

kadang2 kita rasa kita dah buat kerja cukup cantik, tapi tak menepati citarasa bos.

nak buat camna, trima ajela. dah kita kuli jek.

hehe... a'a. betul tu. kalau kuli cakap banyak, kang tak pasal-pasal dapat gelaran kuli terlampau. :)paid

Er.. ingat nak tau jugak sapa pernah kena marah tu akan ambil tindakan macam mana? contohnya akan berdebat dengan boss ke. takpun akan senyap je ke...
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
hehe... a'a. betul tu. kalau kuli cakap banyak, kang tak pasal-pasal dapat gelaran kuli terlampau. :)paid

Er.. ingat nak tau jugak sapa pernah kena marah tu akan ambil tindakan macam mana? contohnya akan berdebat dengan boss ke. takpun akan senyap je ke...
ala. paling teruk pun kne buang keje jek.:D:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register