BTC USD 37,864.9 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Music Jom Share Lagu Best tapi 'Underrated' yg korang tau.

SmileAlways

Super Active Member
Messages
9,972
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,972
Reaction score
472
Points
91
aku tak tahu apa yg tak kena dgn lagu ost Ombak Rindu the series,Gelora Rindu. dah 9 bulan view seratus ribu lebih ja. Padahal lagu best
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Messages
9,972
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,972
Reaction score
472
Points
91
spider - mungkinkah terjadi
jarang sangat dengar kat radio
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
30,993
Joined
Apr 15, 2012
Messages
30,993
Reaction score
2,374
Points
266
Awards
1
Lagu Yantzen,Insan...

Lagu ni ramai yg suka,tapi penyany asal dia mungkin ramai yg tak kenal sangat...Yantzen tak berapa top kat Malaysia,orang Singapore pun ada yg tak suka dia,tapi banyak lagu dia bagi naikkan semangat,contoh Insan.Dia asal grup Rusty Blade.minat betul dulu band Rusty Blade ni.


lagu ni den main dgn band maso family day ITM 90an dulu2, rock oooo
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register