Music Jom Share Lagu Best tapi 'Underrated' yg korang tau.

CG Sponsors




SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,629
Reaction score
435
Points
91
5 tahun saja
best kot lagu ni. kisah percintaan yg mana lelaki lebih muda dari perempuan. pada awalnya si gadis rasa tak selesa
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,629
Reaction score
435
Points
91
engkorang try dengar lagu ni. serius rasa enjoy ja dan bersemangat
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,269
Reaction score
1,130
Points
201
cer dgr lagu dari kugiran masdo berjudul kasih dan sayang.... mesti korang melantun.. deep and shake your shoulder
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
216
Points
38
Kepadamu kekasih nie lain ker bos?


Kepadamu kekasih Aku serahkan,
Jiwa dan raga Jua segalanya,
Apakah kau akan menerima penyerahan ini,
Apakah kau yang tersirat dihati,
Bersamanya lagi,
Kepadamu kekasih Aku bertanya


lagu M.Nasir yg menyentuh lubuk hatiku... :((

Hijab Kekasih


syahdu & puitis je..tp agak tenggelam kalo dibandingkan dgn lagu M nasir yg lain..
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,129
Reaction score
583
Points
161
Lagu Yantzen,Insan...

Lagu ni ramai yg suka,tapi penyany asal dia mungkin ramai yg tak kenal sangat...Yantzen tak berapa top kat Malaysia,orang Singapore pun ada yg tak suka dia,tapi banyak lagu dia bagi naikkan semangat,contoh Insan.Dia asal grup Rusty Blade.minat betul dulu band Rusty Blade ni.

 
Sponsored Post
Top
Log in Register