Music Jom Share Lagu Best tapi 'Underrated' yg korang tau.

CG Sponsors




Musicaldeath_00

Active Member
Joined
Nov 8, 2008
Messages
1,935
Reaction score
85
Points
30
aku start..

lagu ni bagi aku best..tp mcm x femes je..

Teacher's Pet - Sering Kali


mungkin tenggelam sebab Warisan Wanita Terakhir kot..

ni plak

Khalifah - Lagu Untuk Adinda..


radio jarang main lagu ni..
 
Sponsored Post

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
dodgy - go0d enuff

exchange teacher dr UK maser kt skola dulu yg kenalkan, gerenti dlm mesia nie xder saper kenal ;)
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
241
Points
33
aku start..

lagu ni bagi aku best..tp mcm x femes je..

Teacher's Pet - Sering Kali

http://www.youtube.com/watch?v=_TuLzIdasdA&feature=related

mungkin tenggelam sebab Warisan Wanita Terakhir kot..

ni plak

Khalifah - Lagu Untuk Adinda..

http://www.youtube.com/watch?v=D9HA5VR4kk4

radio jarang main lagu ni..
Lagu Seringkali ni memang lagu favorite aku masa kat kolej dulu. Selalu ajuk "Ok Ina, jangan you yang menyesal :))"

Lagu Untuk Adinda ni aku pun layan juga.

Bagi aku, lagu ni best. Cuma penyanyi tak terkenal jadi mungkin tak masuk dalam kategori lagu best tapi 'underrated' ni. Tapi layan ajelah :D

http://www.youtube.com/watch?v=JOon7mksc4E
 
Sponsored Post
Top
Log in Register