Jom main Game Otak !

CG Sponsors




Berape result anda ?


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
Berdirinya saya di sini hari ni ... cewwahh macam nak bagi ucapan hari perhimpunan sekola plakk...ahaksss...

Sebenarnya .. saya nak ajak anda semua main game brain ni ... Game ni kononnyer laa .. boleh kira berapa umur otak kiter ... Ok ? JUst for Fun ... :D

Ini game Jepun , so first sekali klik kat link yg akan saya beri kat bawah ni dan tekan perkataan START di situ . then , start lah main !!

Beberapa nombor akan dipaparkan sekejap . anda perlu ingat kedudukan2 mereka then KLIK DARI NOMBOR PALING KECIK HINGGA YG PALING BESAR ... ala2 game MEMORY ler ni ... senang jer ... and quite fun !!

Try la ok ... n show lah result korang camner ... result saya berapa ? Nak tau ? 33 tahun daa .... wawawawa ...

Ok ni link dia ;


http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
 
Last edited:
Sponsored Post

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
coop!!..nnti malam sikit ak maen k!...skrg tak leh!!
 

honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
aisehh ..setakat nih brain ku yg paling tuer ..uwaaaaa..!!
 

honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
cam ne nk main nier???
pu3 klik kat link tu , then ade nampak satu kotak tu , satu2nyer perkataan english yg ade ialah START .. kilk kat START tu yer ..then start ler main ... sonang ajo ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register