Jom Kongsi Gambar Tempat Berforum Anda

CG Sponsors




Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
1.Thread hari ini santai aje.

2.Jom kita sama-sama kongsi tempat anda selalu menghabiskan berjam-jam masa seharian anda untuk berforum.

3.Bagi saya,tanpa CG,hidup seharian jadi tak best.

4.Jom kita sama-sama ambik gambar dan tepek gambar tersebut di sini.

5.Ini gambar saya punya.Diambil dari rumah saya di Ampang,Selangor.


 
Sponsored Post

sekam padi

Super Active Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
8,899
Reaction score
252
Points
91
mmmmmmmm...aku rasa macam dah ada thread camni....:):)
 

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,664
Reaction score
95
Points
80
ni tempat keje aku. mesti on CG punya setiap hari. mmg berselerak skit tempat aku. keke
 

Attachments

Procodine

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2007
Messages
7,511
Reaction score
148
Points
73
nie tempat aku online kalau balik umah kat kedah
:))

 
Sponsored Post
Top
Log in Register