BTC USD 48,065.2 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

jom kita wat kutipan derma untuk palestin nak???

cyberkids

Super Active Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
5,428
Reaction score
35
Points
70
salam semua warga carigold..kat cni aku nk bgi cdanagn kita wat kutipan derma untuk warga palestin..kalo ade slah silap ,tegur2 la aku ye..aku ni budak2 lagi..x matang:D:D
 
Sponsored Post

12daily_pro

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2005
Messages
3,705
Reaction score
31
Points
30
dah ada badan sah yg buat.... klau rasa nk derma boleh direct ke tabung berkenaan..x perlu nk create tabung2 lain ... sekadar pendapat...
 

wan9551

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
3,197
Reaction score
7
Points
30
dah ada badan sah yg buat.... klau rasa nk derma boleh direct ke tabung berkenaan..x perlu nk create tabung2 lain ... sekadar pendapat...
stuju sgt tu
bukan ape kalo banyak sangat badan nie nnti duit lari tmpat la la plak
 

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
transfer je kat akaun maybank NSTP tu...
 

min9797

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
3,093
Reaction score
91
Points
30
lerr...NSTP dah ada...bape byk tabung daa nak buat....
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
Ni NTSP punya kalau tak tau lagi...

gaza_main.jpg


masuk maybank2u senang...
 

fordLASER

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
10,806
Reaction score
54
Points
120
saya cadangkan komuniti CG buat satu kelainan dlm menyatakan rasa sokongan kpd rakyat palestin,
rasa benci kpd zionist dan
dlm masa yg sama berkempen utk menaikkan perniagaan produk tempatan...

Saya cadangkan buat T-Shirt boikot proxy zionist dan kempen utk perniagaan tempatan... wang keuntungan dikumpulkan sbgai satu bentuk sumbangan dr Komuniti CG.

Kat belakang T-shirt kita buat print web CG sbgai promosi meramaikan lg komunity CG... amacam ? ada cadangan lain x?
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,631
Reaction score
258
Points
91
saya cadangkan komuniti CG buat satu kelainan dlm menyatakan rasa sokongan kpd rakyat palestin,
rasa benci kpd zionist dan
dlm masa yg sama berkempen utk menaikkan perniagaan produk tempatan...

Saya cadangkan buat T-Shirt boikot proxy zionist dan kempen utk perniagaan tempatan... wang keuntungan dikumpulkan sbgai satu bentuk sumbangan dr Komuniti CG.

Kat belakang T-shirt kita buat print web CG sbgai promosi meramaikan lg komunity CG... amacam ? ada cadangan lain x?

good idea!!! sekurang2nya CG ni semakin gah dalam hal2 kemanusiaan ni.:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register